Marele Savant Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 4 ore, maresaldeflota a spus: Asa știam și eu de canepa adică vina o poarta petrolul, cum erau atâtea droguri mai rele decât canepa și doar pe asta au interzis-o, de exemplu lsd, personal de aia nu mai pot dacă e ceva sau nu legal, dar sa faci parnaie din cauza la niște flori mi se pare prea de tot! e interzis si lsd-ul, erai de alta parere? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 E, dar canepa a fost interzisa cu decenii în urma, lsd a avut o perioada bună de legalitate în state.. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 O idee excelenta, chiar daca e un forum tehnic, e binevenita o asemenea sectiune. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Bătrînii au o vorba: sa-ti scoti pălăria cînd treci pe lîngă coada soriceleului! ( e vorba de planta). Galbenelele, usor de cultivat, un cicatrizant bun la toate. Paducel, malai mărunt sau malaiul ursului, planta utila in circulatie, hipertensiune. Urzică ( nu aia moartă, cea piscacioasa), buna pentru circulație, curata sîngele. Musetel, doctorul casei. Tei, calmat, dar nu exagerati. Patlagină, buna la răni, luxatii sau tuse. Link spre comentariu
valivoi Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Cautati aceasta carte(e posibil sa o gasiti si in format pdf.) este o lectura foarte utila pentru cei pasionati de plante medicinale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Apropo de hamei, a baut careva!? Cam slaba cartea.... sincer pe partea de recomandări, are ceva cu coada soaricelui.. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 8 ore, maresaldeflota a spus: Și totuși e interzisa.... Știu ca sunt doua (în principal) canepe, substanța cică, maxima, e în boabe nu în frunze în mod normal nu era legal sa gasesti uleiuri pe la farmacie, doar ca la noi legile sunt încălcate ușor, chit ca nu au substanțe halucinogen prin ele tot nu era voie sa se vândă! Apropo de plante cică și pelinul ar avea ceva dăunător prin el pentru sistemul nervos, consumau absint unii și ii apucau damblalele! Am băut pelin și ce pot sa zic, e un tonic nervos bun dormi noaptea mai ușor și mai relaxat, ce sa mai zic de ficat, greseala maxima e sa îl indulcesti Substanța este in " mugurii " planetei , in partea superioară a ei , in vârfuri . Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Ce le mai stii domnule.... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Faust, nu trebuia sa spui ce se fumeaza...era amuzant ce presupuneau colegii. Acu' ceva timp o cunostinta a invelit o tigara de foi intr-o frunza de canepa si s-a chinuit sa o fumeze asa, omul se credea cool. Fuma iuteala aia si dupa fiecare fum zicea: -Betoon frate! Acum toti il stiu de "betonistul" Culmea e ca prenumele lui este Anton. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 beton...,, betonistu,, botanistu.... Eu nu as fuma nici... sa nu zic ca nici de țigări nu m-am atins... Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Pai puteti sa cereti o decoratie ... Eu nu pot , la mine e nashpa . Am fumat dinainte sa ma nasc . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Se poate scăpa de fumat ușor... Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 10 minute, maresaldeflota a spus: Se poate scăpa de fumat ușor... Si de grija altuia ... , la fel de usor . Chiar mai usor si mai repede . Pe proba ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 11 ore, Ovidanie a spus: Sper ca viitoarea sectiune sa aiba un moderator care sa nu tolereze nici un fel de divagatie de la subiect. Deci 1 pana la urma credeti ca ar fi utila o sectiune de asta ? 2 ceva viitor moderator prin zare ? M-ai discutam si noi altceva decat electronica, eu unu sunt plictisit de electronica, nu profesez asa ceva iar hobbyul cred ca a murit. Sa va spun cum m-am gandit Fac un o categorie denumita plante... de leac si cate un forum pentru fiecare planta in care fac eu un subiect(inchis, pus la loc de cinste sus) cu toate proprietatiile plantei iar restul subiectelor ce se deschid acolo sa fie despre/cu planta respectiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate