Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Păpădia e și diuretic, curata vezica urinara nu știu ce substanțe are... Ps. Chiar ar merge o secțiune pe forum cu asa ceva! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Cea mai misto planta dupa mine(sa se inteleaga clar) este Pruna. PS Pentru cei care nu au inteles, de fapt pruna este a 2-a dupa mine Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Merge și esență de corcodușe , dar distilată de două ori . ... în cantități farmaceutice , consumată doar în scopuri medicinale . Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 canepa se comercializează legal in farmaciile natoriste. Am văzut semințe pe la magazine ca vand furaje pentru pasari Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Sunt o multime de plante si arbusti care pot fi plantati legal. Si daca-i musai poti planta si cateva zorele asa, mai in spatele magaziei. Dar pana sa culegi roadele trebuie sa protejezi cultura de boli/paraziti, pe mine ma deranjeaza foarte tare furnicile si afidele si zau ca as vrea sa aflu cum pot tine furnicile sub control... Sper ca viitoarea sectiune sa aiba un moderator care sa nu tolereze nici un fel de divagatie de la subiect. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 57 minute, moldyecc88 a spus: ............................... Radacina de papadie : se spala cu periuta de unghii bine , se prajeste ,macina , iese un inlocuitor de cafea super cu efecte de curatare a sangelui si tonic pt ficat . Ai grija ce zici pe aici ca au sa o interzica si pe asta........... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 35 minute, hpavictor a spus: Merge și esență de corcodușe , dar distilată de două ori . ... în cantități farmaceutice , consumată doar în scopuri medicinale . Corcodușe, zarzare La noi îți iei bătaie dacă le zici asa, pana și aia mici știu de "boambe"! Apropo de prune, nu am mai mâncat de mult niște poșircă...asta iarna merge! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Si alergand pe campii sarind voiosi si tot asa o sa culegem papadii iar astia ne vor aresta pufffff pe ale tarii poteci cu faptele prescrise ca am mancat ciuperci de astia interzise Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) păpădii Acum 27 minute, Ovidanie a spus: Sunt o multime de plante si arbusti care pot fi plantati legal. Si daca-i musai poti planta si cateva zorele asa, mai in spatele magaziei. Dar pana sa culegi roadele trebuie sa protejezi cultura de boli/paraziti, pe mine ma deranjeaza foarte tare furnicile si afidele si zau ca as vrea sa aflu cum pot tine furnicile sub control... Sper ca viitoarea sectiune sa aiba un moderator care sa nu tolereze nici un fel de divagatie de la subiect. Menta, lavanda, busuioc... Afidele... insecticid din urzici... Editat Iunie 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Buna Nu departe de mine creste in salbaticie o gramada de canepa.Nu e chiar indiana,dar ma mir ca nu s-au sesizat "autoritatile". Parca ai nevoie de ceva autorizatie pentru a o cultiva. Spor Alex Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Unde? unde ? Ma duc sa ma aprovizionez PS nu mai e nevoie Am depistat unde dupa locatia data de tine si un pic de ajutor de la autoritati Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Se găsește și in obor la hrana pentru pasari și pe la tarabe cică e buna... exista și faina... batoane cu ciocolata... https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?keywords=Baton+canepa Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Sa vedeti voi cata canepa din aia, de vorbiti mai sus, e crescuta pe valea Dunarii. Căcălău Măria Ta, căcălău ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Pe aia nu o mai taie nimeni!? Ca am văzut ca au ceva cu ambrozia aia!!! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 1 oră, Dan85 a spus: Ovidanie, dacă suporți bibilicile, sunt teroarea mușuroaielor de furnici , avantajul e că nici nu scurmă precum găinile, dar nici gura nu le tace. Am avut dar au plecat de la casa. Anul trecut am cumparat cinci, toate femele. Au stat pe gradina patru zile pana cand au venit in vizita un card de vreo 30 bibilici salbatice si duse au fost... Apoi am adus doua curci dar astea priveau cu foarte mare interes toate fructele din arbusti, chiar daca nu erau coapte...coacaze, agrise, zmeura mure, chiar si visine, mancau pana le stateau pipotele pe o parte, de pline ce erau. Curios lucru, nu mancau capsuni. Curcile au sfarsit in oala. Link spre comentariu
Postări Recomandate