Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac o sectiune despre... Ce ziceti voi de asta?

Postări Recomandate

Sunt o multime de plante si arbusti care pot fi plantati legal. Si daca-i musai poti planta si cateva zorele asa, mai in spatele magaziei. Dar pana sa culegi roadele trebuie sa protejezi cultura de boli/paraziti, pe mine ma deranjeaza foarte tare furnicile si afidele si zau ca as vrea sa aflu cum pot tine furnicile sub control...

Sper ca viitoarea sectiune sa aiba un moderator care sa nu tolereze nici un fel de divagatie de la subiect.

Link spre comentariu
Acum 57 minute, moldyecc88 a spus:

...............................

Radacina de papadie : se spala cu periuta de unghii bine , se prajeste ,macina , iese un inlocuitor de cafea super cu efecte de curatare a sangelui si tonic pt ficat .

Ai grija ce zici pe aici ca au sa o interzica si pe asta...........

Link spre comentariu
Acum 35 minute, hpavictor a spus:

Merge și esență de corcodușe , dar distilată de două ori :) .

... în cantități farmaceutice , consumată doar în scopuri medicinale .

Corcodușe, zarzare :ras:

La noi îți iei bătaie dacă le zici asa, pana și aia mici știu de "boambe"! 

Apropo de prune, nu am mai mâncat de mult niște poșircă...asta iarna merge! 

Link spre comentariu
  • Administratori

Si alergand pe campii

sarind voiosi si tot asa

o sa culegem papadii

iar astia ne vor aresta  

pufffff 

pe ale tarii poteci

cu faptele prescrise

ca am mancat ciuperci

de astia interzise

Link spre comentariu

:)păpădii

Acum 27 minute, Ovidanie a spus:

Sunt o multime de plante si arbusti care pot fi plantati legal. Si daca-i musai poti planta si cateva zorele asa, mai in spatele magaziei. Dar pana sa culegi roadele trebuie sa protejezi cultura de boli/paraziti, pe mine ma deranjeaza foarte tare furnicile si afidele si zau ca as vrea sa aflu cum pot tine furnicile sub control...

Sper ca viitoarea sectiune sa aiba un moderator care sa nu tolereze nici un fel de divagatie de la subiect.

Menta, lavanda, busuioc... 

Afidele... insecticid din urzici... 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Dan85 a spus:

Ovidanie, dacă suporți bibilicile, sunt teroarea mușuroaielor de furnici , avantajul e că nici nu scurmă precum găinile, dar nici gura nu le tace. :rade:

Am avut dar au plecat de la casa. Anul trecut am cumparat cinci, toate femele. Au stat pe gradina patru zile pana cand au venit in vizita un card de vreo 30 bibilici salbatice si duse au fost... Apoi am adus doua curci dar astea priveau cu foarte mare interes toate fructele din arbusti, chiar daca nu erau coapte...coacaze, agrise, zmeura mure, chiar si visine,  mancau pana le stateau pipotele pe o parte, de pline ce erau. Curios lucru, nu mancau capsuni. Curcile au sfarsit in oala.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări