Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Cred ca vreau sa fac o sectiune despre medicina naturista, mirodenii, condimente si aromoterapie Am sa ma mut inapoi la sat si ceva hobby nu-mi strica asa ca ma gandeam la cules, platat, etc si cum nu ma gandesc sa imi fac un blog despre asta ma gandeam ca am putea schimba impresii pe Elforum Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Eu sunt primu acolo, pe post de cobai, experienta 10 ani de buruieni etc Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Cultura unor anumite plante " tehnice " este reglementată prin lege ! Merită studiată legislația din domeniu , spre exemplu cultura zorelelor etc ... intră fix în categoria de risc a substanțelor psihoactive cunoscute sub denumirea de etnobotanice . https://www.legalis.ro/2010/02/17/oug-62010-completeaza-lista-plantelor-si-substantelor-interzise-la-comercializare-in-romania/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Habar aveam.... Cine s-ar gândi ca exista pufaitori de....zorele! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Mama natura le da un PSD la astia cu legile lor ca am vazut plante de astea pe camp destule si inca nu am auzit ca sa fi amendat cineva pe tanti natura Nu sunt inca interesat de aceste plante asa ca si eu le dau tot un PSD Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Și când ma gândesc ca vad destule tanti care miros flori pe strada.... știu ele ce știu! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Sunt o grămadă de babe amărâte care au probleme ( absolut reale ) cu statul , din cauza faptului că nu aveau habar de prevederile legii . Legile respective au fost adoptate pe vremea domniei lui bășină-vodă , din motive ce țin de dominarea pietei respective a unor persoane din zona statului paralel și transfrontalier . ... așa umblă vorba prin târg ... Cât despre " plăcuțele suedeze " , sper să ajungă la toți politicienii ! Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 29 minute, hpavictor a spus: Cultura unor anumite plante " tehnice " este reglementată prin lege ! Merită studiată legislația din domeniu , spre exemplu cultura zorelelor etc ... intră fix în categoria de risc a substanțelor psihoactive cunoscute sub denumirea de etnobotanice . https://www.legalis.ro/2010/02/17/oug-62010-completeaza-lista-plantelor-si-substantelor-interzise-la-comercializare-in-romania/ Dar daca nu comercializezi? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Păi ce , cititul doare ? Vezi ce prevede legea ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Asa știam și eu de canepa adică vina o poarta petrolul, cum erau atâtea droguri mai rele decât canepa și doar pe asta au interzis-o, de exemplu lsd, personal de aia nu mai pot dacă e ceva sau nu legal, dar sa faci parnaie din cauza la niște flori mi se pare prea de tot! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Canepa Romaneasca(Cannabis sativa) nici macar nu contine substanta respectiva, niste cretini cand au facut legile habar nu aveau ce este si cu ce se mananca. O cheama Cannabis ? E drog domnule! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) Și totuși e interzisa.... Știu ca sunt doua (în principal) canepe, substanța cică, maxima, e în boabe nu în frunze în mod normal nu era legal sa gasesti uleiuri pe la farmacie, doar ca la noi legile sunt încălcate ușor, chit ca nu au substanțe halucinogen prin ele tot nu era voie sa se vândă! Apropo de plante cică și pelinul ar avea ceva dăunător prin el pentru sistemul nervos, consumau absint unii și ii apucau damblalele! Am băut pelin și ce pot sa zic, e un tonic nervos bun dormi noaptea mai ușor și mai relaxat, ce sa mai zic de ficat, greseala maxima e sa îl indulcesti Editat Iunie 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2019 Acum 11 minute, maresaldeflota a spus: substanța cică, maxima, e în boabe nu în frunze Nici macar boabele de Cannabis indica nu contin substanta THC, deloc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) Asta am citit-o într-o carte.... comunista! Cannabis sativa, Cannabis indica =canepa =iarba=marijuana... Câte denumiri Editat Iunie 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
moldyecc88 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 "Am băut pelin și ce pot sa zic, e un tonic nervos bun dormi noaptea mai ușor și mai relaxat," da , se gaseste la supermarket Vin Pelin Urlati ,pe la 15 lei ,mai iau din cand in cand .......rece la frigider , cateodata facut spritz cu apa tonica Schwepes ,se pastreaza gustul amarui. Radacina de papadie : se spala cu periuta de unghii bine , se prajeste ,macina , iese un inlocuitor de cafea super cu efecte de curatare a sangelui si tonic pt ficat . Link spre comentariu
Postări Recomandate