Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac o sectiune despre... Ce ziceti voi de asta?

Postări Recomandate

• Administratori

Cred ca vreau sa fac o sectiune despre medicina naturista, mirodenii, condimente si aromoterapie 

Am sa ma mut inapoi la sat si ceva hobby nu-mi strica asa ca ma gandeam la cules, platat, etc si cum nu ma gandesc sa imi fac un blog despre asta ma gandeam ca am putea schimba impresii pe Elforum 

Link spre comentariu

Cultura unor anumite plante " tehnice "  este reglementată prin lege :) !

Merită studiată legislația din domeniu , spre exemplu cultura zorelelor etc ... intră fix  în categoria de risc a substanțelor psihoactive cunoscute sub denumirea de etnobotanice .

https://www.legalis.ro/2010/02/17/oug-62010-completeaza-lista-plantelor-si-substantelor-interzise-la-comercializare-in-romania/

Link spre comentariu
  • Administratori

Mama natura le da un PSD la astia cu legile lor ca am vazut plante de astea pe camp destule si inca nu am auzit ca sa fi amendat cineva pe tanti natura

Nu sunt inca interesat de aceste plante asa ca si eu le dau tot un PSD 

Link spre comentariu

Sunt o grămadă de babe amărâte care au probleme ( absolut reale ) cu statul , din cauza faptului că nu aveau habar de prevederile legii .

Legile respective au fost adoptate pe vremea domniei lui bășină-vodă , din motive ce țin de dominarea pietei respective :) a unor persoane din zona statului paralel și transfrontalier .

... așa umblă vorba prin târg ...

Cât despre " plăcuțele suedeze " , sper să ajungă la toți politicienii !

Link spre comentariu
Acum 29 minute, hpavictor a spus:

Cultura unor anumite plante " tehnice "  este reglementată prin lege :) !

Merită studiată legislația din domeniu , spre exemplu cultura zorelelor etc ... intră fix  în categoria de risc a substanțelor psihoactive cunoscute sub denumirea de etnobotanice .

https://www.legalis.ro/2010/02/17/oug-62010-completeaza-lista-plantelor-si-substantelor-interzise-la-comercializare-in-romania/

Dar daca nu comercializezi?

Link spre comentariu

Asa știam și eu de canepa adică vina o poarta petrolul, cum erau atâtea droguri mai rele decât canepa și doar pe asta au interzis-o, de exemplu lsd, personal de aia nu mai pot dacă e ceva sau nu legal, dar sa faci parnaie din cauza la niște flori mi se pare prea de tot! :scarpin

Link spre comentariu
  • Administratori

Canepa Romaneasca(Cannabis sativa) nici macar nu contine substanta respectiva, niste cretini cand au facut legile habar nu aveau ce este si cu ce se mananca. 

O cheama Cannabis ? E drog domnule!

Link spre comentariu

Și totuși e interzisa.... 

Știu ca sunt doua (în principal) canepe, substanța cică, maxima, e în boabe nu în frunze:secret în mod normal nu era legal sa gasesti uleiuri pe la farmacie, doar ca la noi legile sunt încălcate ușor, chit ca nu au substanțe halucinogen prin ele  tot nu era voie sa se vândă! 

Apropo de plante cică și pelinul ar avea ceva dăunător prin el pentru sistemul nervos, consumau absint unii și ii apucau damblalele! 

Am băut pelin și ce pot sa zic, e un tonic nervos bun dormi noaptea mai ușor și mai relaxat, ce sa mai zic de ficat, greseala maxima e  sa îl indulcesti:)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Asta am citit-o într-o carte.... comunista! 

Cannabis sativa, Cannabis indica =canepa =iarba=marijuana... Câte denumiri

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

"Am băut pelin și ce pot sa zic, e un tonic nervos bun dormi noaptea mai ușor și mai relaxat," da , se gaseste la supermarket  Vin Pelin Urlati ,pe la 15 lei ,mai iau din cand in cand .......rece la frigider , cateodata facut spritz cu apa tonica Schwepes ,se pastreaza gustul amarui.

Radacina de papadie : se spala cu periuta de unghii bine , se prajeste ,macina , iese un inlocuitor de cafea super cu efecte de curatare a sangelui si tonic pt ficat .

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări