Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hota plina de grasime,defecta

-Atlas-

Postări Recomandate

Buna

Multumesc tuturor.

Am apelat totusi la vechiul Triumf,cu cele mai slabe era prea mult de munca(sunt batran deja,nu e pentru mine:rade:)

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

credeam ca e un fel de alcool tehnic.

eu am dat cu triumfuri si de toate si dupa 2 ore de smotru cu toata familia la un loc, tot n-a iesit foarte bine.

bine, avea si 10 ani...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acum na,dupa 10 ani merge doar cu nucleara ,in mod normal trebuie facuta o curatenie de grasimi o data pe an , o hota din inox cu gratare metalice mi-a luat 2,5 zile ca sa o curat,totul facut bucati curatat cu pulverizator Farmec pentru bucatarii,motorul spalat cu "petrosin" iar intrerupatoarele de translatie cu alcool izopropilic plus spray de contacte ,

gratarele le-am spalat de 4 ori si lasate la inmuiat intr-un lighean mare pina au iesit curate ,carcasa de inox a mers repede.

Link spre comentariu

Buna

De 5 minute hota e functionala.

O gramada de nimicuri te tin in loc(in lipsa componentelor originale).

Motor(ventilator) de la un cuptor cu microunde,filtru de la locomotiva:rade:,comutator de la mivarom.

Ma bucur ca am gasit o sursa de filtre ieftina(adica bonus).Sper sa nu mai am probleme daca schimb filtrele

regulat.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Inainte de hota actuala, cu filtre metalice, am avut una, tot cu doua motoare dar cu filtre din fibra sau ce-o fi aia (in textile i se spune bevatex, si e folosit la captuseala). Dupa 12 ani am aruncat-o, dar era functionala. Mi-a fost sila sa stau s-o curat si sa recuperez motoarele. Era cam lipicioasa (bine) la interior, deci a contat schimbarea filtrelor la timp, de a tinut 12 ani. Voi vedea la asta de acum ce perioada de viata va avea.Macar am scapat de consumabile, daca nu pun la socoteala detergentul din masina de spalat vase folosit la spalarea sitelor. Dar e mai comod asa, le scoate ca noi, si nici nu pierd timpul sa le curat eu cu solventi sau detergenti. Deocamdata, dupa 2 ani interiorul arata bine.

Link spre comentariu
La 19.06.2019 la 13:48, Aw Genetix a spus:

pe Dedeman gasim Whitespirit oare

google nu prea stie de "Whitespirit"...

Stie destule...https://www.google.com/search?q=whitespirit+pret&oq=whitespirit+pret&aqs=chrome..69i57.7947j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Cu asa ceva cureti si dupa 2 ani de functionare fara filtru, dar trebuie sa folosesti racleta sau cutit, ca sa dai jos stratul grosier, apoi cu o pensula si imersare in white spirit speli frumos de tot. Vedeti ca se poate refolosi acest solvent, il puneti la decantat intr-un vas acoperit si dupa ceteva zile se poate separa solventul curat deasupra si mizeriile jos...

Editat de validae
erori de tipar
Link spre comentariu

urata treaba asta cu orice are ventilator.se incarca cu un soi de praf gen scama, care sincer nu inteleg de unde sau ce e ca nu e praf ca ca de pamant/piatra, apoi doar un pic de ulei mai trebuie si direct rame gasesti.

Link spre comentariu
La 20.06.2019 la 22:47, Jhn a spus:

Eu la "deranjul" asta...schimbam hota , propietara mai greu ca nu-i mai gasesc actele de garantie ! 

:cadou , este de apreciat gestul tau, am facut o gluma....

Buna

Usor de zis,dar nu se mai potriveste culoarea.

Hota este Privileg,cu plita si cuptorul impreuna.

Au aceeasi culoare si nu am "voie" sa schimb culoarea.Ma sinucide sotia.

Spor

Alex

Link spre comentariu
Acum 17 ore, sesebe a spus:

Nu contează, schimbi și soția. 

Buna

Poi am schimbat-o.Sunt la al treilea descălecat.:rade:

Mi-a ajuns,mai las si pe altii.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări