Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa video GF-7200GS

Vizitator Liviu-Gabriel Minciuna

Postări Recomandate

Vizitator Liviu-Gabriel Minciuna

Salutare,tuturor,

Vreau sa va intreb,daca gasesc o schema electronica,pentru acest model de placa video,GF-7200GS,pentru a gasi componentele si specificatiile lor,intrucat aceasta placa video a fost arsa,condensatorii electrolitici,4 la numar fiind umflati,bombati in sus si un tranzistor mosfet strapuns,pe care i-am inlocuit,insa nu am semnal video.?Si cum as mai putea afla ce capacitate au bobinele smd,cele care lipsesc,ca urmare a dezlipirii lor,doua la numar,L523 si L525?!

Q5URAZ9 - Imgur.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• validae

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Credeţi că după toate cele petrecute acolo, procesorul o mai fi scăpat ? Eu nici nu mai încercam să mai repar aşa ceva.Merită doar schimbaţi condensatorii cu ESR mărit, dar când deja au crăpat componente active....

Scheme de plăci video nu cred că se găsesc, cel puţin nu aşa uşor ca alte scheme, din motivul că nu prea le repară nimeni, sunt ,,consumabile,,....

Editat de validae
Link spre comentariu

Care ar fi scopul dorintei de aresuscita aceasta placa video veche? E o amintire? Chiar si in 2006, cand a fost lansata, era o placa video slaba, neperformanta. In 2019 o gasiti cu 10-15 lei pe olx sau in talcioc.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Liviu-Gabriel Minciuna a spus:

Cand spuneti de procesor,va referiti la U6,are 14 pini si vine dupa condensatorii electrolitici?!

Procesorul se afla sub radiatorul ala galben care are ventilatorul pe el , este posibil sa fi scapat procesorul dar memoria nu cred ca o scapat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări