doru3160 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Cumpar un telefon defect, descompletat, de la care sa pot folosi display-ul. Am cumparat persoanei in cauza un alt telefon, tot pt seniori, dar insista sa i-l repar pe al lui, desi toata lumea i-a explicat ca nu merita efortul. Asta e, sper sa nu ajung la fel de incapatanat la o anumita varsta. Am gasit unul pe o-x dar e din capitala si cere 75 lei, fara capac spate, cam rapciuga. Banii astia nu-i lua pe el nici daca era impecabil. Sunt ieftine la liber, iar la abonament sunt gratis, doar ca nu se mai fabrica modelul asta. Deci, daca are cineva un exemplar cu display-ul bun, aruncat prin cutiile cu maimute, si ii e jena sa-l scoata la vanzare, rezolvam cu un mp. Multumesc. Link spre comentariu
kzr66 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Nu am , dar , daca ai clienti de acest fel , poate te ajuta un tiptel ergophone 6121 v3 , panglica si plastic rupt , in rest ok , si un alcatel 503 fara baterie , daca te intereseaza , ti le donez ... Link spre comentariu
modoran Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 E 8$ displayul pe aliexpress, daca vrei sa iei de acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate