doru3160 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Adica pilosi... Acum 1 minut, gauss a spus: La HR ( cel putin in Romania ) sant numai proaste , curve si idioti , cu specializari incerte si mai ales deloc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Acum 2 ore, gauss a spus: La HR ( cel putin in Romania ) sant numai proaste , curve si idioti , cu specializari incerte si mai ales deloc . Ti - e sila sa comunici cu ei , aferati , fitzosi etc . De fapt niste papagali inutili . Cele mai enervante sunt..... aproape peste tot Editat Iunie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
q_acdc Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Acum 3 minute, gauss a spus: La HR ( cel putin in Romania ) sant numai proaste , curve si idioti , cu specializari incerte si mai ales deloc . Ti - e sila sa comunici cu ei , aferati , fitzosi etc . De fapt niste papagali inutili . Omul de casa este cel mai periculos! (comunicarea este in floare) Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Referitor la primul post.. Pai astia normal ca cer. Asta e filosofie de HR. Cere-le dom'le cat mai multe, n-ai sa gasesti pe nimeni sa le stie pe toate, dar cand iti vin la interviu, pleci dintr-o pozitie de superioritate gen... ti-as da conditii mai bune, pari ok ca si candidat, era perfect daca stiai si X chestie, dar nu stiu... vedem pe parcurs, depinde doar de tine. Intr-o lume civilizata (inexistenta practic) ar trebui sa se inteleaga ca un contract de munca este efectiv un contract intre parti. Eu am nevoie de ceva ce tu ai (bani) tu ai nevoie de ceva ce eu am (meseria mea). Din premisa de mai sus, ar trebui sa se discute de la egal la egal. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) La noi , nu . Startul e viciat de pozitia initiala . " Ti - am facut un favor ca ne pierdem timpul cu tine ... , cine stie , poate de scarba de ceilalti ne oprim la tine . Asa , de proba , desi stim ca nu faci fatza ... " . Mucioase si gaozari care nu acopera prin activitate nici curentul consumat de laptop si aerul conditionat . Teatru scurt kabuki , la matineu , trupe de pitici . Oricum HR nu decide nimic ( angajari , promovari , concedieri ) , semneaza doar condica si statul de plata . Putini demisia , majoritatea lichidarea , cand apar altii mai cufuriti , si tanti mai prezentabile , mai putin uzate si mai inocente ... , pretentiile cresc cu timpul si la acest " departament " . Editat Iunie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Mulți angajatori de la noi se vaită că nu mai au pe cine angaja...de fapt ei nu spun fraza până la cap...și anume:”nu mai am pe cine angaja pe moca,pe praful de pe tobă!” Aaa da ce s-a întâmplat !? V-a dispărut optimismul!? Acum câțiva ani ...mulți(de aici) îmi săreau în cap, când le spuneam de astfel de practici! Dacă nu erau presați de salariul minim și creșterile din sectorul de stat ...patronii nu oferau nici jumătate din salariul de acum... Nici nu vreau să mă gândesc la cei necalificați ... Stai să vină un guvern ”de dreapta” ...și o să vedeți ce ”bine” om duce-o cu toți! O să avem salarii ca-n vest...la sfântul așteaptă! Apropos...de ”asistații sociali” nu mai zice nimeni nimic !? Nu mai sunt arătați cu degetul, că ”mănîncă din pâinea noastră” ...degeaba!? E acum s-au dus și ăia pe apa sâmbetei ...și ”patronul român” nu mai are pe cine da vina! Probabil că o să-i scoată din mormânt ...să-i pună la muncă! Sau ...mult mai sigur, va veni rândul celor care muncesc, să fie țapii ispășitori la toanele lor ( a le săfilor) Cumva dacă a scăzut numărul asistaților sociali, v-a mai dat ”șefu” ceva în plus la salariu!? Editat Iunie 16, 2019 de elmar Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Anunturi grotesti de angajare am tot vazut, imi aduc aminte de un anunt de acum vreo 15 ani care suna "angajam patiser-cocator apt pentru lucrul la inatime, constituie avantaj pasiune pentru claimbing/sporturi extreme"(???!)-cred ca angajatorul era Circul Globus, altfel nu se explica...sau anunturi sugubete: Citat Descrierea companiei: Vrei sa te inrolezi in echipajul nostru? Esti sigur ca poti inainta cu incredere acolo unde nimeni nu a mai fost inainte? Daca da, te avertizam insa ca procesul de inrolare nu este simplu, deci pregateste-te pentru cea mai mare provocare catre o cariera in care sa avansezi cu viteza de 10 warp! Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru vizitand Vom analiza cu un ochi rece de klingonian CV-ul tau si, daca totul se incadreaza in cerintele pozitiei la care aspiri, te vom teleporta la bordul navetei pentru urmatoarele provocari. Asigura-te ca afli toate detaliile despre voiajul Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Acum 3 ore, gauss a spus: La HR ( cel putin in Romania ) sant numai proaste , curve si idioti , cu specializari incerte si mai ales deloc . Ti - e sila sa comunici cu ei , aferati , fitzosi etc . De fapt niste papagali inutili . Discutiile legate de angajare trebuie sa aiba loc cu viitorii ( posibili ) sefi directi , si formalitatile consfintite de inspectorul de personal . Restul sant aiureli corporatiste , bani aruncati . daaaa, te si minunezi cum de nu au dat faliment respectivele firme, daca recrutarile sint facute de persoane precum cele descrise de dv! Culme este ca multe firme o duc foarte bine si dau salarii cel putin decente pentru Ro! Acum 2 ore, gauss a spus: La noi , nu . Startul e viciat de pozitia initiala . " Ti - am facut un favor ca ne pierdem timpul cu tine ... , cine stie , poate de scarba de ceilalti ne oprim la tine . Asa , de proba , desi stim ca nu faci fatza ... " . Mucioase si gaozari care nu acopera prin activitate nici curentul consumat de laptop si aerul conditionat . Teatru scurt kabuki , la matineu , trupe de pitici . Oricum HR nu decide nimic ( angajari , promovari , concedieri ) , semneaza doar condica si statul de plata . Putini demisia , majoritatea lichidarea , cand apar altii mai cufuriti , si tanti mai prezentabile , mai putin uzate si mai inocente ... , pretentiile cresc cu timpul si la acest " departament " . pareti totusi paralel cu subiectul, de ce insistati??? iar vocabularul folosit nu va face cinste absolut deloc, din contra! Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Eeeeee ... , spuneam si eu . V - ati suparat , ca de obicei . Vedeti sa nu se acumuleze , e vara si cald . Eu mi - am expus parerile , iar asupra formei nu consult indrumarul de la dvs . Oricat ar fi de deranjant si greu de crezut . Cat par de paralel cu subiectul , are cine sa judece . Ma intereseaza maxim ! In fine ... Pe banii platiti de multinationale ca lefuri , n - au cum sa dea faliment . Nici cu cei platiti statului roman , de covrigi si seminte . Rata de profit e sensibil mai mare ca in tarile - mama . Om fi noi mai dezvoltati , mai tehnologizati , mai productivi , mai calificati si eficienti ? Nici in rest ( alti agenti economici ) nu e prea incurajator , apropo de retribuire . Bagati - o p' aia cu PIB - ul , sa ne linistiti . Majoritatea care inseamna ceva pe piata muncii nu suporta salariile mari din Romania , le considera nedrept de mari pentru competenta lor . Se rusineaza de bunatatea celor de la HR , si a patronilor generosi , si - si vad de drum , pe alte meleaguri . La mine in familie s - a intamplat , inteleg ca si la dvs . Avem cel mai mare procent de migratie din lume , exceptand Siria . Ma rog , acolo am inteles ca ar fi ceva razboi ... De ce oare , de trai bun ? ... P.S. - apropo de salariile decente din Romania : https://www.zf.ro/zf-24/lista-cu-salariile-medii-din-europa-cel-mai-mare-este-de-4-200-de-euro-pe-luna-11807455 Editat Iunie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Nu, la mine nu s-a intimplat, sint doar vizitator in UK, locuiesc legal, dar nu lucrez acolo, doar imi cresc nepotica! Personal, mi-ar place sa locuiesc in Spania, Greci sau Cipru, dar trebuie sa tinem cont si de parerile sotiei! Dupa 35 de ani de servici am considerat ca in putinii ani ramasi de trait sa incerc ca am un program cit mai degajat, sa calatoresc in masura posibilitatilor si in general sa fac ce vrea muschii mei! De asemenea, nu particip la concursul ''Cel mai bogat mort din tot cimitirul''! Apropo de multinationale, fiul meu a reusit sa-si achite in mai putin de 5 ani apartamentul cumparat cu credit bancar, apartament in care a mai bagat si o suma foarte mare in renovare si mobilare! Editat Iunie 16, 2019 de Marele Savant Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Fiecare cu socotelile lui . Unii si le - au facut deja : https://adevarul.ro/news/eveniment/cum-ajuns-romanii-locul-doiin-lume-emigratie-motive-consecinte-1_599473bc5ab6550cb80c2cdc/index.html P.S. - nepotica ( sa va traiasca ) nu sta cu familia in Anglia ? Nu e din familia dvs . ? Ea si parintii ... , ca nu prea inteleg ( ca de obicei ) . Editat Iunie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Acum 8 ore, PapaHell a spus: Astia dupa cate vad vor sa aiba "omul universal" care probabil sa lucreze si pe un salar minim... Ce dracu legatura are cunostinte SEO cu Experienta in realizarea interviurilor de exemplu Sau Experienta de editare si redactare de articole atat pentru online cat si pentru print; cu O lista de contacte considerabila: vedete, PR vedete, persoane publice, femei de cariera, persoane de contact din ONG-uri, activiste; Daca au nevoie de cineva "cu O lista de contacte considerabila: vedete, PR vedete, persoane publice, femei de cariera, persoane de contact din ONG-uri, activiste;" atunci nu ar trebui sa fie asa de greu sa ne dam seama ca de fapt ar vrea sa recruteze pe cineva care deja activeaza in domeniu, adica eventual -iar eu cred ca aceasta este tinta lor preferata- ar vrea chiar si pe cineva de la ... concurenta. Iar dupa tipul de "contacte" necesare, in mod sigur este vorba de o publicatie cu subiecte asa zise mondene, publicatii care cel putin judecand dupa ceea ce se poate vedea afisat la chioscurile de ziare, se pare ca azi constituie majoritatea asa zisei prese tiparite din Ro. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Multi ziaristi ( nu stiu cum sa le zic exact , ca sunt tot felul ... ma rog , se autodenumesc ei - facultatea de jurnalistica e numai una , si n - are prea multe specializari ) lucreaza pentru alte institutii . Unii au fost intai angajati , membri etc . , apoi au devenit ziaristi . La vedere ... , profesia lor e alta . Anuntul seamana a mana intinsa si indemn la povestit ... , romanii fiind printre cei mai mari povestitori de la Ion Creanga incoace . Ca idee , ce ziarist serios ( sau macar cu intentie de a deveni ) isi dezvaluie sursele ? Fie chiar si la o ( potentiala ) angajare ... Cerintele privind sursele sant detaliate , precise si ample . Interesante per ansamblu ... Se vede ca traim in tara lucrului bine facut ! ... Cu mici exceptii , una fiind anuntul in sine , cei care l - au scris ( si conceput ) nu cred ca vor lua calificativul F.B. Editat Iunie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Nu e vorba de "dezvaluit sursele" sau alte minuni. E vorba de reviste asa zis "mondene" de care Ro este plina, si nu de jurnalism serios ori de ochiul si timpanul. Aia au nevoie de un angajat care deja cunoaste mediul respectiv (adica este deja cunoscut, are "trecere" la asa zisele "vedete") si care sa "bage" la revista interviuri, "stiri mondene" si eventual cu poze "bune"... Du-te la primul chiosc de ziare si vezi care anume publicatii iti sar in ochi, si cu ce se ocupa... bineinteles sunt foaaaarte colorate, incat te miri -si cel putin asa intreb eu de obicei- cum de se taie copacii planetei pentru asa ceva, respectiv ca sa afle niste curioase ce mai face si cu ce se mai imbraca "vedeta" (sau pitipoanca) X. Nu, nu este nici Dilema si nici Magazin Istoric. Si vezi cui se adreseaza si cine anume le cumpara (femei). Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Fiecare cu parerile lui . Reporterii cu staif nu se cauta prin anunturi . Lumea e mica , se cunosc intre ei . Si - si cunosc si bugetu' , ca nimeni nu face confesiuni moka . Si nu toate vad lumina tiparului , unele doar mail - ul ... Au loc doar redistribuiri , ca la fotbal . Dintr - o echipa in cealalta ... , functie de golurile inscrise . Adik audienta ... Mare vanzare de periodice " pe hartie " nu prea mai este . La mine in provincie au mai ramas putine chioscuri , sant privatizate individual , vand mai mult tigari , batiste de hartie si alte minunatii . O sa fac ceva foto ... Cu presa nu se incurca , cererea e mica . Mai rapid e telefonu' de toate zilele , si emisiunile favorite de la TV . Sa nu uitam " socializarea " , paginile de FB , si alte oficine . Nu prea vad femei cu presa scrisa in mana ... , cele care au curiozitati si interes se preocupa la serviciu , ca au timp destul . Nu zic ca n - or fi , dar presa expusa ( la Ploiesti ) incape intr - o cutie de carton . Nu de - aia pentru pepeni , ci pentru cosmetice . Asa e viata in provincie ( era sa scriu la tara , si nu prea greseam ) . Editat Iunie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate