Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cât de bune erau dinamurile astea

ctepeo

Postări Recomandate

Bicicleta de dama Carpati,pe care am avut-o,cu plasa de nailon pe roata din spate, avea portbagajul fixat in doua puncte, un punct pe axul rotii din spate(torpedoul) si celalalt punct  pe bara unde intra tija șeii,care se putea regla, functie de inaltimea celui care ''incaleca'' bicicleta. Portbagajul era foarte  fragil, rupindu-se frecvent, cind se se puneau greutati mai mari.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Portbagajul original era facut din tabla roluita,nicidecum din teava. De aceea se si rupea cind ,pe portbagaj, se puneau greutati mai mari decit putea suporta.

Pina la urma problema a fost rezolvata ,construind la atelierul mecanic al minei un portbagaj din fier beton de 8mm,(asa-mi aduc aminte) vopsit cu vopsea neagra ca si bicicleta, nu de alta, dar sa nu faca nota discordanta. Totul a fost posibil, datorita tatalu-i  meu, care era maistru minier.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări