GEO 53 BN Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Din cite stiu ,niste intreprinzatori români au cumparat brandul Pegas. Se pare ca au inceput sa produca renumitele biciclete Pegas,in China,daca nu ma-nsel. 1 Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 23, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2019 Aşa este. Aveau magazin în Blocul Ciclop de pe Bd. Magheru. Cele pe care le-am văzut ieri însă erau de epocă. 1 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 La 24.06.2019 la 0:08, ctepeo a spus: Aşa este. Aveau magazin în Blocul Ciclop de pe Bd. Magheru. Cele pe care le-am văzut ieri însă erau de epocă. Cele de epocă erau foarte miştoace, am avut ambele modele... Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 La 27.06.2019 la 23:01, alcon a spus: Cele de epocă erau foarte miştoace, am avut ambele modele... Si ..cum era traficul in Buc(ale) ?? Te mai iau(a lua) baietii/fetele,pe ..capota ..?? Nu de alta,dar ma gandeam cum e sa vezi ..''lumea'' din mai multe ...puncte de vedere..!! A nu se intelege gresit,daca ai o camera montata pe casca,poate inregistra eventualele probleme..! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Nu credeam sa mai existe, totusi.... E vorba de frina aceea rudimentara, pe cauciucul rotii. Observati forma cadrului si punctele de imbinare! Sa fie vorba de o bicicleta Carpati? 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Buna Un coleg are una(de vanzare).Nu a mai rezistat scaunul si jantele(si bineanteles cauciucurile). In rest e originala.A dat o groaza de bani pe 2 jante nichelate.Nu a gasit nimic "compatibil". Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 46 minute, icar a spus: Nu credeam sa mai existe, totusi.... E vorba de frina aceea rudimentara, pe cauciucul rotii. Observati forma cadrului si punctele de imbinare! Sa fie vorba de o bicicleta Carpati? Aripile cu 2 dungi pe parte, furca cu protectie nuchelata, forma aripii fata, este Tohan cum am avut si eu, al meu era albastru in rest vopsirea identica. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 1 oră, icar a spus: Observati forma cadrului si punctele de imbinare! Si mai ales portbagajul din tabla ambutusata. 1 oră în urmă, -Atlas- a spus: A dat o groaza de bani pe 2 jante nichelate.Nu a gasit nimic "compatibil". Gasea aici în DE. Noi, NOS si SH. Am aruncat si eu câteva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Nu e 100% originala , saua e de ucraina . Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) Bune Ucraina ( bicicleta ) , mai ales pentru folosinta utilitara . La finalul prezentei in comertul romanesc , se dadeau cu spaga . Destul de consistenta ... Editat Iulie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 6 ore, hpavictor a spus: Nu e 100% originala , saua e de ucraina . Torpedo-ul la fel, cel putin "lingurita" de blocare, asa`i ziceam, la Tohan era stil clema U nu avea colier. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 O fi un hibrid, ca parca nici pedalele nu seamana cu cele de Tohan. Poate doar axul de la pedalier sa fie de al nostru, judecand dupa tija pedalelor care nu se afla una in prelungirea celeilalte. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 La mine pedalele erau ovale, totusi a mea era din primele serii, abia renuntasera la Carpati. Link spre comentariu
cmariuss Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 15 ore, icar a spus: Nu credeam sa mai existe, totusi.... E vorba de frina aceea rudimentara, pe cauciucul rotii. Observati forma cadrului si punctele de imbinare! Sa fie vorba de o bicicleta Carpati? Este modelul Tohan T28. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Cam asta era modelul de pedala ce il stiam eu de Tohan... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum