damian_sandel68 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Buna ziua, Am nevoie de schema acestui ventilator cu placa electronica JLL4 SP2. Ma poate ajuta cineva? Multumesc mult. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Sanatate permanenta ! Mai degraba pune poze fata/spate cu placa si descrie-ne defectul . Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Iunie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2019 Nu cunosc circuitul integrat cu 18 pini, nu are nici un fel de inscris pe el. Am decuplat complet sursa de consum principala - motorul ventilatorului- si cand dau start, arde siguranta. In stby totul este ok Am verificat tiristorii, diodele, condensatorii, totul pare normal! O schema electrica m ar scoate din impas. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 (editat) Integratul cu 18 pini e ceva controler . Asigura-te ca partea de alimentare cu tensiune mica (5/12V sau cat o fi acolo) lucreaza corect.Ma refer la celalalt integrat , U1 , care banui ca e TNYxxx.In maximum 30 min. "ridici" schema dupa cablaj , te intereseaza partea de intrare 230Vca. La capatul de sus al placii , in stanga sigurantei , e cumva un triac ? Editat Iunie 16, 2019 de surubarila Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Iunie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2019 U1 este un diac! Am decuplat pinul controleruli care comanda producerea aburului si totul este ok! Multumesc mult pentru promptitudine. O zi buna sa aveti. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Ca fapt divers : ce anume comanda acel pin (releu etc.) de-ti ardea siguranta cand apasai start ? Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Iunie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2019 Prin tiristor comanda releu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum