Vizitator Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Placa de baza (MB) T.EME380.61 Acest tv a ajuns la mine cu urmatorul defect: face on off,displayul are lumina dar nu afiseaza nimic.La o scurta verificare vizuala,am constatat ca cupla(mufa)de tcon era cu un rand de pini mai in spate fata de cheie,si un smd carbonizat langa cu pozitia QM2.Rog pe d-tra colegi daca aveti fizic o astfel de placa sau o schema sa ma pot dirija ca si cod.La mine se mai vede doar X7....Va salut din Transilvania,cu stima!!! Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 (editat) Tranzistorul este P-Channel mosfet si se poate folosi AO3401, AO3407... Schema am urcat-o aici Editat Iunie 14, 2019 de cmj0791 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Multumesc pentru echivalentele tr smd,nu am putut si nici nu am gasit lincul cu schema.Multe multumiri...! Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 Acum 8 ore, clement a spus: nu am putut si nici nu am gasit lincul cu schema Schema o gasiti si aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum