PIF Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Am inteles, deci ideal ar fi 1uF/400V(mkp sau x2)? Montarea se face in paralel? Din nefericire nu toti producatorii de corpuri de iluminat iau in considerare aceste aspecte care dau batai de cap pentru cei care nu au studii de specialitate. Multumesc pentru clarificari. Link spre comentariu
Bird Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Verifică dacă întrerupătoarele nu au niște lămpi mici cu neon in interior , pentru a vedea noaptea intrerupătorul . La mine erau , dar arse . Mi-am dat seama doar când am umblat in ele . Le dai jos și s-a rezolvat problema . Eu am profitat de fenomen și am înseriat beculetul ( sau o rezistentă de ~ 180K în locul lui ) cu un întrerupător , și aprind ca lampa de veghe , noaptea , pe holuri .....în rest le-am desființat . Succes ! Link spre comentariu
PIF Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Intrerupatoarele au led, de acolo e problema. As vrea sa pastrez ledul de asta cautam o solutie alternativa. Multumesc de sfat oricum. Daca nu reusesc altfel le voi scoate afara. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Ledurile au consum mare, imens faţă de becurile cu descărcare în Neon.Vorbim de miliAmperi comparativ cu zeci de microAmperi.Puţin probabil să reuşiţi indiferent de metodă, a mai fost cineva cu aceeaşi problemă.Cel mult puteţi înlocui ledurile indicatoare cu beculeţe Neon, înseriate cu rezistor de 470k şi la bornele becurilor cu led montat condensator sau rezistenţă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum