POLAKU2002 Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Buna ziua,alta zi alta ciudatenie...masina functioneaza doar ca n u mai respecta timpii... la programul de 50 de minute spala 2 ore jumate.... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 aveti un dump ptr.acest model si este probat , 100% ok ! whirlpool fl5105-probat.bin Link spre comentariu
validae Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Sincer sa fiu masinile de acum ,,nu se mai fac cum se faceau,,......eu am schimbat in zece ani o masina Indesit, care a ruginit rau, i-a crapat motorul si i-a ,,innebunit,, controllerul ultima data.Dar soacra-mea are o masina care functioneaza de cam 20 de ani, fiind folosita inainte si de cumnata-mea.In acest timp a trebuit doar sa-i schimb carbunii care se uzasera.... Si sunt masini germane care merg de mai mult de 20 de ani fara rugina.....dar alea sunt din perioada cand MS erau ,,bunuri de folosinta indelungata,,. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 Foarte adevarat...!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum