Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu 4 x 6P3C

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Ce disipație ai la anod+g2 PL504 în schema dumneata ? raportat la marcajele existente în schemă.

Ce randament ai la anod+g2  PL504 pentru situația Ps=9W thd-5% admițând randament OT 0,92 ?, groso modo cumva 9,78/24,1 40% sau cât procentual ?

SE EL504 POPA MARIUS.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

"De veghe in lanul de... ocara" :84 ... cam asa s-ar putea parafraza "interventiile" unora :26

Marius, faci referire la niste rezultate pe care eu nu le-am putut accesa, poate gasesti o alta forma de expunere...

Ce scrie in carti despre randamentul maxim in clasa A nu este litera de lege sau este cel putin incomplet daca nu se considera si curentii de grila

Link spre comentariu
Acum 5 ore, LMOlimpiu a spus:

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cat priveste subiectul din acest topic cu cele 4X6P3S, trebuie lamurit odata pentru totdeauna ca cele patru tuburi sunt conectate ca tetrode asa cum sunt ele construite nu au nicio legatura cu conexiunea trioda,vedeti cea de a doua sursa de 250V pentru alimentarea celor patru grile G2.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Evidență incontestabilă.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări