Vizitator ge[]rge Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 ce fel de labirint acustic are in incinta subwooferului a unui sistem de 5.1?ca prea scote basul ala nenorocit la un difuzor de cacao!!!!astept lamuriri!!!!! Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Nu toate au cine stie ce labirint, pot fi diferite fante , canale in placi din lemn (pal) montate in interiorul incintei ca separatii dar pot fi foarte usor si incinte fara labirint , adica goale doar cu un singur tub de bas.Cheie este si in difuzoare , crossoverul dinaintea etajului final care sa dea o anumita frecventa............................... Link spre comentariu
Vizitator tzutzu Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 kiar azi ma fost la un baiat.. shi am desfacut sub. lui shi stii ce simplu este toata partea mai interesanta consta in amplificare in rest... este o cutie de 40x30x40 shi se aude tare de tot la ce dif are... asha de mik........ iar ''tubu'' este 40% din marimea difuzorului ca diametru asha am citit undeva ma rog....ajunge cam jumate in interior din L shi astai tot Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 leaga-l la un generator de semnal si testeaza-l asa...o sa vezi ca majorittea suburilor sub 50Hz suna ca dracu...auzi clar cum se chinuiedar deasupra la 50Hz suna destul de taredoar si-a luat un coleg un 2.1 cu 1.8 mil Voxlab cu 50W pe subwoofer pus in incinta trece banda inchisa. Cand ascultai suna destul de tare, dar cand am dat un chef si mi-am adus boxele de acasa(basi de 12") cu amplif de 40W pe canal, am dat boxele mele si pe ale lui la maxim si ale lui nici nu le mai auzeam...deci nu masurati cum se aud boxele cu urechea ca e un intrument extrem de inexact. Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Bai adevarul e ca am si eu printre toate alea scule pe acasa un sistem 5.1Medion si cutia este simpla, inglobeaza si amplificarea , are telecomanda in principiu pentru banii pe care i-am dat 2,5mil e bun.La nivele mari se aude beton , zguduie camera dar la nivele mici basul se aude ciudat si asta este sigur dinainte de amplificare care este facuta cu doua irf mosfet stiti voi.Scoate niste sunete ciudate repet la nivele mici, oricum eu il folosesc rar doar la joace pe calculator , finnd legat la o placa creative.Voiam sa va intreb daca a-ti mai auzit fenomenul asta sa se auda naspa la nivele joase woofer-ul.Daca aplici semnal direct pe etajul de amplific se aude mai bine. Link spre comentariu
Vizitator Alpine Postat Martie 2, 2005 Partajează Postat Martie 2, 2005 zi si mie de unde si-a luat colegul tau sistemul ala plz...dak exista pe vreun site da si mie linku Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum