Ovidanie Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 http://www.southgatearc.org/news/2019/june/france-proposes-144-146-mhz-for-aeronautical-mobile-service.htm#.XQIMqv5RW71 "The list of bands that are proposed for study of possible new allocations to the aeronautical mobile service on a primary basis is revised by adding the band 144-146 MHz, the bands 5000-5010 MHz and 15.4-15.7 GHz being maintained." Primit de la Catalin Gales pe grupul [email protected] Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Vor sa confiste banda de 2m ? Nu cred ca lumea va fi de acord. Francezii n-au multa minte, se vede si dupa ce le-a dat prin cap. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Sincer sa fiu, nu prea am auzit activitate in 2m in ultima vreme. Cred ca imi pensionez ehipamentele. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Daca n-ai auzit dumneata, nu inseamna ca este corect sa le ia radioamatorilor banda de 2m. La noi activitatea este redusa si in alte benzi de radioamatori, dar nu s-a gandit nimeni sa desfiinteze radioamatorismul. In alte tari se face trafic serios. Avioanele sa comunice pe frecvente din banda 3 de televiziune, unde nu se mai emite. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 16, 2019 Partajează Postat Iunie 16, 2019 La 13.06.2019 la 13:25, VAX a spus: Vor sa confiste banda de 2m ? Nu cred ca lumea va fi de acord. Francezii n-au multa minte, se vede si dupa ce le-a dat prin cap. Corect. Mistocareala aparuta si pe radioamator.ro : Citat Re: Franta propune realocarea benzii de 2m pentru serviciul aeronautic Mesajde yo4lhr » Sâm Iun 15, 2019 2:43 pm A vorbit si "nea Jean" ca si el e om https://www.radioamator.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=2870&p=26538#p26538 De fapt, YO8RZZ are dreptate: Citat In spatele propunerii se afla firma Thales. Greu de crezut ca se va intampla asa ceva, printre altele datorita faptului ca banda e armonizata global, iar satelitii, ISS si tarile din vecinanatea CEPT nu ar respecta o eventuala decizie CEPT. Cred ca propunerea a fost facuta de cineva cu foarte putina experienta in legislatia internationala si va fi scoasa rapid din calcule. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum