Florian Ciobanu Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 (editat) Acum 6 ore, dan cod a spus: Ce e intaresant la 2A au pus 3 tranzistori TIP3055. Cum sa se strice atunci? Sau sa se încălzească? eu am o sursa promax de 60v/2a si are tot 3 2n3055 pusi pe niste radiatoare babane ca o sugestie , tot sunt 2 surse identice , schimbati instrumentele intre ele si aveti 2 surse cu ele colorate diferit Editat Octombrie 27, 2020 de Florian Ciobanu corectare Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Acum 4 ore, Florian Ciobanu a spus: eu am o sursa promax de 60v/2a si are tot 3 2n3055 pusi pe niste radiatoare babane ca o sugestie , tot sunt 2 surse identice , schimbati instrumentele intre ele si aveti 2 surse cu ele colorate diferit Nu sunt identice. Era simplu. Cea la care mi-ați dat ampermetru e dubla aparatul indicând și tensiunea și curentul (comutabil) Acum 10 ore, sesebe a spus: Si ce-au mai sarit expertii forumului cind am pus la sursa la care lucrez eu (bine n-am mai facut de mult nimic la ea) 4 tranzistori pt 3A initial dar acum am ridicat la 5A limita curentului. PS: N-am inteles treaba cu incalzirea. Puterea disipata dicteaza cit se incalzeste radiatorul nu nr tranzistorilor de pe el. Am lăsat-o în sarcina 2A și nu s-a încălzit deloc. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 (editat) La sursa incercuita nu-i cautati instrumentul original ? Ca pare inlocuit cu un VA de duzina. Editat Octombrie 27, 2020 de djvas Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2020 (editat) Acum 52 minute, djvas a spus: La sursa incercuita nu-i cautati instrumentul original ? Ca pare inlocuit cu un VA de duzina. Nu-l caut fiindcă e în sertar. Eu am făcut prostia sa îl înlocuiesc și acum nu am timp sa îl pun originalul la loc. Am 4 surse HP de laborator. Restul sunt originale la asta nu știu ce am putut gândi când am schimbat aparatul. Poate ma ambitionez și îl pun înapoi. Faina sursa.La Toellner i-am găsit locul. Editat Octombrie 27, 2020 de dan cod Corectare Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2020 La 27.10.2020 la 21:13, djvas a spus: La sursa incercuita nu-i cautati instrumentul original ? Ca pare inlocuit cu un VA de duzina. Am rezolvat azi prostia făcuta și sursa este ca de fabrica. Faina lucratura. Link spre comentariu
djvas Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Wow ! Ce bine arata! Mai rar de gasit in starea asta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 De la naftalina!Da nu inteleg prima poza.Se vad niste module peste sursa ca si cum aceasta n-ar avea capac?! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Acum 29 minute, BRANCA a spus: De la naftalina!Da nu inteleg prima poza.Se vad niste module peste sursa ca si cum aceasta n-ar avea capac?! Sunt doar de umplutura modulele. Are și capac sursa. Este completa. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Cum spuneam ........te invidiez. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Acum 48 minute, sesebe a spus: Cum spuneam ........te invidiez. De ce? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Ca nu am și eu, nu era clar? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Acum 3 ore, sesebe a spus: Ca nu am și eu, nu era clar? Credeam ca altul e motivul. Sănătoși sa fim ca restul se rezolva cumva. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Mie numi trebue ceva ce imi prisoseste, eu am doar o sursa dual la 30v 30Amperi si imi este de ajuns pentru ce fac eu, daca colegu dan are mai multe atunci prind praf de 10cm pe raft Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Acum sa nu il jignesc pe colegu dan pentru aparatura care o are, si mie imi place , dar mie imi place doar aparatura ce o folosesc, pe cea ce sta in sby nu imi mai place, nu imi place sa stea pe raft aiuria si sa arate frumos, pentru mine imi place aparatura cu care lucrez si imi da o paine sa o mananc, nu imi place o aparatura sa stea degeaba ca degeaba sta pe raft si nu mai spun ca daca lui ii place sa fie sanator, eu nu as tine atata aparatura pe rafturi degeaba , acum il intreb de cand nu a mai sters praful dintre aparaturi ca sunt 100% sigur ca se depune si trebuie sters din 2 in 2 saptamani daca nu sterge atunci are sobolani prin aparatura Citat Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 @Florinel TVatâta timp cât încurcați Fluke cu Fuke nu o să înțelegeți ce înseamnă o pasiunea, chiar dacă aceasta este pentru aparatele ce își pierd valoarea în timp. Unii colecționează cu totul alte lucruri mai mult sau mai puțin valoroase sau importante, dacă sufletul tau are o satisfacție atunci nu contează ce colecționezi (femei, bani, mașini, cheițe de la dozele de bere ...). Numai bine și "ștergeți-vă aparatelor Dvs înainte de a vedea șobolanii din aparatele altora". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum