dan cod Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Mulțumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Si producatorul fuga,fuga,o sa vanda o bucata...Mira'm-as!Si bucata aia,in caz afirmativ,ar putea sari de 30-50€... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 În fine vom vedea. Voi face curățenie aici tot ce nu e legat de postat surse sa umplem topicul aiurea. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 La 19.09.2020 la 19:54, dan cod a spus: Mai pun una.Toellner TOE8432A. Am cumpărat-o fiindcă eram curios ce este în ele de se cer asa bani pe ele. La asta caut la cumparari un uA de 100uA. Am luat-o cu unul lipsă. Am pus digital dar as vrea sa o fac ca originala. ce dimensiuni are instrumentul lipsa ? am ceva de la o sursa distrusa la reciclari Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Sticla 8x4 cm. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 40x80 cu cilindrul jos , voltmetru si ampermetru o adresa de mail sa trimit poze ? , sa nu mai incarcam forumul Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Cu ajutorul colegului @Florian Ciobanu, căruia ii mulțumesc am reușit sa rezolv cât de cât. Editat Octombrie 3, 2020 de validae litere Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Arată mult mai bine acum față de cum arată cu instrumentul digital. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 3, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Acum 1 oră, Stefan a spus: Arată mult mai bine acum față de cum arată cu instrumentul digital. Dacă as putea,, ingălbeni,, sticla ar fi și mai ok. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Sticla e galbenă? Nu vopseaua de pe cadran? O folie galbenă https://www.incrementalbirotica.ro/images/detailed/3/ES-47201.jpg sau printată scala cu fundal galben (inkjet pe un carton subțire și ușor lucios sau laser color). Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2020 (editat) Acum 13 ore, Stefan a spus: Sticla e galbenă? Nu vopseaua de pe cadran? O folie galbenă https://www.incrementalbirotica.ro/images/detailed/3/ES-47201.jpg sau printată scala cu fundal galben (inkjet pe un carton subțire și ușor lucios sau laser color). Scala e galbena la original. Dacă s-ar putea print scala originala ar fi extraordinar. În realitate și cea pus de mine arata mult mai bine, nu are pete ce se vad în poze. Și între aparate chiar ii sta bine. Editat Octombrie 4, 2020 de dan cod Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Și încă una tot Toellner sosita azi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 Trebuie schimbate ambele scale la sursa Toelner de sus.Print cu laser pe hartie de calitate mata. Masurat exact,inclusiv raza acului,si apelat la un autocadist.Am printat asa ceva cu mult timp la cineva cu imprimanta.A iesit ca de fabrica. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2020 (editat) Acum 35 minute, BRANCA a spus: Trebuie schimbate ambele scale la sursa Toelner de sus.Print cu laser pe hartie de calitate mata. Masurat exact,inclusiv raza acului,si apelat la un autocadist.Am printat asa ceva cu mult timp la cineva cu imprimanta.A iesit ca de fabrica. Da acum ambele (surse) sunt cu un aparat mai galben unul mai alb. La cea de azi e neumblat nu știu cum ampermetru e mai galben ca voltmetrul. Ce e intaresant la 2A au pus 3 tranzistori TIP3055. Cum sa se strice atunci? Sau sa se încălzească? Editat Octombrie 26, 2020 de dan cod Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 (editat) 1 oră în urmă, dan cod a spus: ............ Ce e intaresant la 2A au pus 3 tranzistori TIP3055. Cum sa se strice atunci? Sau sa se încălzească? Si ce-au mai sarit expertii forumului cind am pus la sursa la care lucrez eu (bine n-am mai facut de mult nimic la ea) 4 tranzistori pt 3A initial dar acum am ridicat la 5A limita curentului. PS: N-am inteles treaba cu incalzirea. Puterea disipata dicteaza cit se incalzeste radiatorul nu nr tranzistorilor de pe el. Editat Octombrie 26, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum