Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse de laborator.

dan cod

Postări Recomandate

Acum 8 minute, doru3160 a spus:

E bun amperajul asta, daca nu ia foc in 30 min. Felicitari, ai o sursa bengoasa.

Stai linistit ca puteam lua foc pana sa ii fac protectia, au luat foc firele cu clesti pana la sursa :reytre, dar sursa nu a patit nimic, spre norocul meu, am avut de furca cu ia pana sa o fac asa de puternica, m-ia luat o gramada de piese(adica le-am ars) asta este

Link spre comentariu

Pune o poza cu interiorul sa vedem

Cat despre sursa mea cea mai tare 50A nu 60 cum am gresit , da nivi o sansa sa o ridice un singur om si doi e greu.

Dar uzual folosesc pana in 10A.

Link spre comentariu

Asa arata un tank Heathkit IP-2730

0-7,5V/0-10A. Dupa jumatate de ora pe consum de 10,8A (atat duce apoi intra protectia)este rece.

Filtraj de 70000uF are aproape 8cm diametru.

IMG-20200318-172424.jpg

IMG-20200318-170659.jpg

IMG-20200318-172621-1.jpg

IMG-20200318-170702.jpg

IMG-20200318-170705.jpg

Link spre comentariu
Acum 50 minute, dan cod a spus:

Dupa jumatate de ora pe consum de 10,8A (atat duce apoi intra protectia)este rece.

Cam asa trebuie sa se comporte o sursă serioasă, de asta întrebam dacă nu ia foc după 30 min de sarcina, pt ca nu pare să aibă un traf cu asemenea potenta. Dar aparentele pot insela, poate ne arata ce traf echipeaza cutia aia.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, BRANCA a spus:

Ati facut testul la cca 4,9v.De ce nu l-ati facut la 0,2v,de ex ?Ca sa fie o putere mai mare disipata pe tranzistori...

Am facut la 1V si nu cârâie nimic, nu se incalzeste deloc.

Link spre comentariu
Acum 53 minute, BRANCA a spus:

Asta e testare adevarata!Inseamna ca e superok.

Eu asa le testez pe toate care le cumpar.

Asteptam poze interioare cu sursa lui Florin.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Daca reusesc maine sa fac o sesiune foto cu sursele mele postez vreo 10 surse, de tensiune mica am putine, sub 250V nu prea am ce face cu ele, interesanta una de 0-600V care are atat crcuite integrate cat si lampi cat si una romaneasca comandata digital cu taste, cred ca este 2x30V, o am de vreo 2 ani dar nu am probat-o.

Link spre comentariu
Acum 20 ore, mojnost a spus:

Daca reusesc maine sa fac o sesiune foto cu sursele mele postez vreo 10 surse, de tensiune mica am putine, sub 250V nu prea am ce face cu ele, interesanta una de 0-600V care are atat crcuite integrate cat si lampi cat si una romaneasca comandata digital cu taste, cred ca este 2x30V, o am de vreo 2 ani dar nu am probat-o.

Așteptăm pozele.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Mai pun una.Toellner TOE8432A.

Am cumpărat-o fiindcă eram curios ce este în ele de se cer asa bani pe ele. La asta caut la cumparari un uA de 100uA. Am luat-o cu unul lipsă. Am pus digital dar as vrea sa o fac ca originala. 

IMG-20200917-192942.jpg

Editat de dan cod
Link spre comentariu
Acum 39 minute, dan cod a spus:

Mai pun una.Toellner TOE8432A.

Am cumpărat-o fiindcă eram curios ce este în ele de se cer asa bani pe ele. La asta caut la cumparari un uA de 10puA.Am luat-o cu unul lipsă. Am pus digital dar as vrea sa o fac ca originala. 

IMG-20200917-192942.jpg

Și nu pui sa vedem și noi ce are înăuntru? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări