Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse de laborator.

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Ei... alta viata... bravo domnule!

Si inca mai este si in perioada de valabilitate a calibrarii...

Am voie sa intreb despre gaura din buzunar pe care ti-a facut-o, sau e de la Mos Nicolae pentru ca ai fost cuminte?

Link spre comentariu

Aşa mă uitam şi eu la nişte multimetre Fluke de peste 2000 Lei....dar mă consolez cu gândul că nu fac nici destui bani din electronică şi nici nu-mi trebuie atâta precizie ca să-şi justifice cheltuiala.Dar asta nu mă împiedică să-mi doresc să am unul la un moment dat.Cu sursele o mai scoţi cumva şi cu realizări DIY, chiar dacă nu-s la fel de strălucite şi arătoase ca cele de mai sus...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Traian B a spus:

Ei... alta viata... bravo domnule!

Si inca mai este si in perioada de valabilitate a calibrarii...

Am voie sa intreb despre gaura din buzunar pe care ti-a facut-o, sau e de la Mos Nicolae pentru ca ai fost cuminte?

1800 de lei am dat pe ea. Este o firma la noi in Oradea care se desființează și vând aparatura. Cred că e un preț ok la cat costa una noua. Arata foarte bine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 12.12.2019 la 20:23, dan cod a spus:

1800 de lei am dat pe ea. Este o firma la noi in Oradea care se desființează și vând aparatura. Cred că e un preț ok la cat costa una noua. Arata foarte bine.

Si nu ne spuneti si noua ce mai e de vanzare pe la acea firma?Sa ne facem si noi un cadou de Anul Nou.Multumesc si felicitari pentru sursa.

Link spre comentariu
La 12.12.2019 la 18:47, dan cod a spus:

Agilent E3632A o sursa adevărată.

IMG-20191212-170444.jpg

Am pus pe forum de mai multe ori scheme la surse din seria asta. 

Sint niște surse excelente cu zgomot minim la ieșire, cele mai puțin zgomotoase dintre cele cu care am lucrat. 

Partea de sursa propriu-zisa este complet analogica și are o schema relativ abordabila. Din păcate schemele studiate au cite cel puțin o mica eroare strecurata intenționat. Eu am găsit numai una dar posibil sa mai fie pt ca nu le-am înțeles complet schema. Cind o voi face o voi clona. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Acum 50 minute, Stefan a spus:

Simpatică sursa dar destul de complexă. Presupun că la cate digitale are pe acolo exista si ceva interfețe de achiziție si control.

La prima vedere am citit MADE IN CHINA, in loc de CANADA, și mă minunam. :rade:

Are interfețe. Eu mă mir sincer să pui atata electronica într-o sursă. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări