dan cod Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 TTI EL303R . Sursa liniara. Testată la curent nominal. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 TTI EL183. Tot liniara. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Matrix MPS3005L-3 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Agilent E3632A o sursa adevărată. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Ei... alta viata... bravo domnule! Si inca mai este si in perioada de valabilitate a calibrarii... Am voie sa intreb despre gaura din buzunar pe care ti-a facut-o, sau e de la Mos Nicolae pentru ca ai fost cuminte? Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Eu, cand o vad, salivez precum cațelul lui Pavlov!... in viata asta n-am sanse sa ma ating se asa ceva... spor! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Aşa mă uitam şi eu la nişte multimetre Fluke de peste 2000 Lei....dar mă consolez cu gândul că nu fac nici destui bani din electronică şi nici nu-mi trebuie atâta precizie ca să-şi justifice cheltuiala.Dar asta nu mă împiedică să-mi doresc să am unul la un moment dat.Cu sursele o mai scoţi cumva şi cu realizări DIY, chiar dacă nu-s la fel de strălucite şi arătoase ca cele de mai sus... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Acum 2 ore, Traian B a spus: Ei... alta viata... bravo domnule! Si inca mai este si in perioada de valabilitate a calibrarii... Am voie sa intreb despre gaura din buzunar pe care ti-a facut-o, sau e de la Mos Nicolae pentru ca ai fost cuminte? 1800 de lei am dat pe ea. Este o firma la noi in Oradea care se desființează și vând aparatura. Cred că e un preț ok la cat costa una noua. Arata foarte bine. Link spre comentariu
voidstar2018 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 La 12.12.2019 la 20:23, dan cod a spus: 1800 de lei am dat pe ea. Este o firma la noi in Oradea care se desființează și vând aparatura. Cred că e un preț ok la cat costa una noua. Arata foarte bine. Si nu ne spuneti si noua ce mai e de vanzare pe la acea firma?Sa ne facem si noi un cadou de Anul Nou.Multumesc si felicitari pentru sursa. Link spre comentariu
t-daniel Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 https://www.olx.ro/oferte/user/8g64/ Mai erau niste statii weller, hako, niste suflante quik, monitoare, dar au expirat anunturile. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 La 12.12.2019 la 18:47, dan cod a spus: Agilent E3632A o sursa adevărată. Am pus pe forum de mai multe ori scheme la surse din seria asta. Sint niște surse excelente cu zgomot minim la ieșire, cele mai puțin zgomotoase dintre cele cu care am lucrat. Partea de sursa propriu-zisa este complet analogica și are o schema relativ abordabila. Din păcate schemele studiate au cite cel puțin o mica eroare strecurata intenționat. Eu am găsit numai una dar posibil sa mai fie pt ca nu le-am înțeles complet schema. Cind o voi face o voi clona. Link spre comentariu
voidstar2018 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 2 ore, t-daniel a spus: https://www.olx.ro/oferte/user/8g64/ Mai erau niste statii weller, hako, niste suflante quik, monitoare, dar au expirat anunturile. Multumesc frumos t-daniel. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Xantrex Xt20-3 O sursa foarte interesanta. O industrie întreagă în ea. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Simpatică sursa dar destul de complexă. Presupun că la cate digitale are pe acolo exista si ceva interfețe de achiziție si control. La prima vedere am citit MADE IN CHINA, in loc de CANADA, și mă minunam. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2020 Acum 50 minute, Stefan a spus: Simpatică sursa dar destul de complexă. Presupun că la cate digitale are pe acolo exista si ceva interfețe de achiziție si control. La prima vedere am citit MADE IN CHINA, in loc de CANADA, și mă minunam. Are interfețe. Eu mă mir sincer să pui atata electronica într-o sursă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum