Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse de laborator.

dan cod

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Promax FAC303B. Funcționează absolut perfect. Unii știu ca vor spune 723 aiureala dar sursele astea sunt profesionale și au trecut testul timpului. Ne umblat în ea și totuși este perfecta. Duce 3,65A. 

IMG-20220610-204325.jpg

IMG-20220610-210252.jpg

IMG-20220610-210200.jpg

Link spre comentariu

ce seamana interiorul cu alta cu display digital FAC 522b luata din targul Pitesti acum cativa ani , am schimbat potentiometrele  , am pus 4 in loc de 3 , avea defect un Icl7107 , mai am doar masca de executat dar functioneaza impecabil

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Florian Ciobanu a spus:

ce seamana interiorul cu alta cu display digital FAC 522b luata din targul Pitesti acum cativa ani , am schimbat potentiometrele  , am pus 4 in loc de 3 , avea defect un Icl7107 , mai am doar masca de executat dar functioneaza impecabil

Putem vedea poze cu ea? 

Link spre comentariu

o am la tara dar incerc sa fac fotografii , cand am cumparat-o era lovita in panoul frontal destul de puternic si asta este motivul pentru care am modificat fata ei

Link spre comentariu

https://imgur.com/a/LpmGHfs

am reusit sa ajung la tara , asa arata a mea sursa de la Promax , repet avea o lovitura foarte puternica in panoul frontal , functioneaza foarte bine , o folosesc rar ca aici nu prea lucrez electronice , de altfel nici la oras nu prea mai lucrez , (acasa) , imi ajunge electricele si electronicele la serviciu 

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Florian Ciobanu a spus:

https://imgur.com/a/LpmGHfs

am reusit sa ajung la tara , asa arata a mea sursa de la Promax , repet avea o lovitura foarte puternica in panoul frontal , functioneaza foarte bine , o folosesc rar ca aici nu prea lucrez electronice , de altfel nici la oras nu prea mai lucrez , (acasa) , imi ajunge electricele si electronicele la serviciu 

Multumesc. Placa de baza e aceeași cu a mea, doar ca la a mea nu s-a montat alimentarea V și A digitale. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Mulțumesc pentru manuale. 

Și dacă tot e vorba de ele azi a ajuns Beha Uniwatt NG303. Nu vad ce diferența este între asta și 304 în afara de comutator. 

IMG-20221110-163523.jpg

IMG-20221110-163045.jpg

Și ce bine ii sta cu sarcina tot Beha Uniwatt. 

IMG-20221110-164108.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări