dan cod Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Promax FAC303B. Funcționează absolut perfect. Unii știu ca vor spune 723 aiureala dar sursele astea sunt profesionale și au trecut testul timpului. Ne umblat în ea și totuși este perfecta. Duce 3,65A. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) ce seamana interiorul cu alta cu display digital FAC 522b luata din targul Pitesti acum cativa ani , am schimbat potentiometrele , am pus 4 in loc de 3 , avea defect un Icl7107 , mai am doar masca de executat dar functioneaza impecabil Editat Iunie 11, 2022 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 4 ore, Florian Ciobanu a spus: ce seamana interiorul cu alta cu display digital FAC 522b luata din targul Pitesti acum cativa ani , am schimbat potentiometrele , am pus 4 in loc de 3 , avea defect un Icl7107 , mai am doar masca de executat dar functioneaza impecabil Putem vedea poze cu ea? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 12, 2022 Partajează Postat Iunie 12, 2022 o am la tara dar incerc sa fac fotografii , cand am cumparat-o era lovita in panoul frontal destul de puternic si asta este motivul pentru care am modificat fata ei Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 https://imgur.com/a/LpmGHfs am reusit sa ajung la tara , asa arata a mea sursa de la Promax , repet avea o lovitura foarte puternica in panoul frontal , functioneaza foarte bine , o folosesc rar ca aici nu prea lucrez electronice , de altfel nici la oras nu prea mai lucrez , (acasa) , imi ajunge electricele si electronicele la serviciu Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 18, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2022 Acum 12 ore, Florian Ciobanu a spus: https://imgur.com/a/LpmGHfs am reusit sa ajung la tara , asa arata a mea sursa de la Promax , repet avea o lovitura foarte puternica in panoul frontal , functioneaza foarte bine , o folosesc rar ca aici nu prea lucrez electronice , de altfel nici la oras nu prea mai lucrez , (acasa) , imi ajunge electricele si electronicele la serviciu Multumesc. Placa de baza e aceeași cu a mea, doar ca la a mea nu s-a montat alimentarea V și A digitale. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 TTI EL155R Foarte faine sursele astea TTI. Mi-au trecut câteva prin mana(mai am câteva) se vede ca sunt făcute cum trebuie. Foarte stabile. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Am găsit întâmplător date despre sursa NG304.A fost livrată/fabricată de PEWA Group din Germania,inclusiv sub formă de kit. http://www.pewa.de/lshop,showdetail,2004g,d,,information.info-artikel.nml,NG304,,2000Tshowrub--information.info-artikel.nml,.htm În primul pdf din link apare o imagine cu kitul. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Mulțumesc pentru manuale. Și dacă tot e vorba de ele azi a ajuns Beha Uniwatt NG303. Nu vad ce diferența este între asta și 304 în afara de comutator. Și ce bine ii sta cu sarcina tot Beha Uniwatt. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Peaktech 6050 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2022 ELV PS7015 Am și schema la ea. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Beha uniwatt NG306. Sursa dubla cu 2 trafuri. Deci total separate. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 Sursa de laborator DIY. Luata azi din targ. Îmi place cum a făcut-o cine a făcut-o. Are 3 trafuri. 0-30V/0-5A testata pe sarcina. Plus alte tensiuni fixe. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Frumos lucrată!Pe 723 cumva,sau 324? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum