sesebe Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Agilent 6632B nu prea este o sursa "normala". Daca te uiti pe schema ai sa vezi ca este de minim 2 cadrane desi dupa schema cred ca ar putea functiona in 4 cadrane. Ce-i ciudat este ca filtrarea pt alimentarea negativa de la etajul de iesire este 3300µF+82000µF+82000µF comparativ cu doar 3300µF pe alimentarea pozitiva, si tensiunea negativa pare sa fie mai mica. Este o sursa pt aplicatii foarte speciale nu este o sursa de alimentare universala. Manualul service se gaseste usor pe net la liber dar nu contine decit schematicul la partea de sursa fara partea de control digitala. Editat Martie 17, 2021 de sesebe Link spre comentariu
FloreaIon Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 On 3/16/2021 at 10:30 PM, dan cod said: Ceva nu e ok. Eu nu pot deschide linkurile. https://postimg.cc/WDc1x8Xx https://postimg.cc/dhy0Wpm8 https://postimg.cc/3yjxhGqN acum? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 18, 2021 Partajează Postat Martie 18, 2021 E o sursă în stilul Elektroautomatik,foarte posibil cu 2 buc LM723.Posibil şi un pre-reglaj cu tiristor. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 7, 2021 Autor Partajează Postat Mai 7, 2021 Peaktech 6040A Traf mare, finali 2buc. Duce lejer 3A plus pe cele doua fixe duce 1A lejer nu 500mA cum scrie pe ea. Testat cu sarcina. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2021 Toellner TCE8031-7 Simpla, dar făcută cu cap. Cel de la Toellner mi-au dat manualul service. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 Interesanta insa nu imi place firul ala emailat pe spatele cablajului, presupun ca e o reparatie "after market". Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2021 Acum 3 minute, Stefan a spus: Interesanta insa nu imi place firul ala emailat pe spatele cablajului, presupun ca e o reparatie "after market". Nu este umblat deloc în ea. Asa a făcut-o fabrica. Punctele transparente le-am pus eu acuma. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 Inseamna ca si nemtii au avut romanii lor prin inteprindere, chiar in mai multe departamente. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 Nu neapărat. Înseamnă doar ca nu a fost testata bine (posibil doar layout-ul) inante de a fi lansata în fabricație. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2021 Și totusi a trecut testul timpului, având ceva ani în spate. Este în parametrii ca noua. Link spre comentariu
gigimargaus Postat Iunie 19, 2021 Partajează Postat Iunie 19, 2021 Salut. @dan cod: Doresc si eu manualul service a acestei surse, daca se poate. Vreau sa-mi construiesc si eu o sursa de laborator si mi se pare interesanta solutia cu comutarea infasurarilor de la traf. Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Acum 36 minute, gigimargaus a spus: Salut. @dan cod: Doresc si eu manualul service a acestei surse, daca se poate. Vreau sa-mi construiesc si eu o sursa de laborator si mi se pare interesanta solutia cu comutarea infasurarilor de la traf. Multumesc. https://we.tl/t-X8GBdUXK4y Am. Urcat aici manualul. Link spre comentariu
gigimargaus Postat Iunie 19, 2021 Partajează Postat Iunie 19, 2021 Salut. @dan cod: Chiar daca este in germana, cred ca explica modul de functionare, ceea ce ma intereseza pe mine. Usor, cu google translate o scot eu la capat. Inca odata, multe multumiri. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Acum 23 minute, gigimargaus a spus: Salut. @dan cod: Chiar daca este in germana, cred ca explica modul de functionare, ceea ce ma intereseza pe mine. Usor, cu google translate o scot eu la capat. Inca odata, multe multumiri. Cu toată plăcerea. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 Până la urmă mi-am făcut timp si am reușit sa rezolv problemele la sursa GWInstek GPE-1326 de aici. Începuse să facă din ce in ce mai urat, nu se mai putea utiliza din cauza ca una reglam si altceva era pe ieșire iar ultima oara s-a activa OVP. Problemele erau de la un operațional dublu si un comparator (partea de OVP), acum sa vedem cat tine minunea. Daca cineva considera ca are probleme cu MCU-ul imi poate trimite un MP cu subiectul "Firmware GWInstek GPE-1326" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum