Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse de laborator.

Postări Recomandate

Agilent 6632B nu prea este o sursa "normala". 

Daca te uiti pe schema ai sa vezi ca este de minim 2 cadrane desi dupa schema cred ca ar putea functiona in 4 cadrane. Ce-i ciudat este ca filtrarea pt alimentarea negativa de la etajul de iesire este 3300µF+82000µF+82000µF comparativ cu doar 3300µF pe alimentarea pozitiva, si tensiunea negativa pare sa fie mai mica.

Este o sursa pt aplicatii foarte speciale nu este o sursa de alimentare universala.

Manualul service se gaseste usor pe net la liber dar nu contine decit schematicul la partea de sursa fara partea de control digitala.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Până la urmă mi-am făcut timp si am reușit sa rezolv problemele la sursa GWInstek GPE-1326 de aici. Începuse să facă din ce in ce mai urat, nu se mai putea utiliza din cauza ca una reglam si altceva era pe ieșire iar ultima oara s-a activa OVP. Problemele erau de la un operațional dublu si un comparator (partea de OVP), acum sa vedem cat tine minunea.

Daca cineva considera ca are probleme cu MCU-ul imi poate trimite un MP cu subiectul "Firmware GWInstek GPE-1326"

GWInstek-GPE-1326-repair.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări