Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse de laborator.

Postări Recomandate

Ba sunt targuri de vechituri mai peste tot. In Cluj-Napoca este chiar unul foarte mare. Doar ca eu in peste 35 de ani de cand merg frecvent n-am gasit niciodata aparatura de laborator, testere auto, etc. Am fost de cateva ori si in oradea pe targ si oferta mi s-a parut mai altfel. Bine, lasand la o parte traditionalele mormane de haine vechi si papuci.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, modoran a spus:

Nu-i in fiecare oraș târg din asta de vechituri ?

La noi nu! Este în Alba unul, dar...chiar vechituri: scule, haine, piese auto, cărți, cam d'astea.

Editat de icar
Link spre comentariu

Nu am fost de multe ori în târg, sau poate nu am avut noroc, dar mereu am avut impresia că merg la groapa de gunoi sau într-un Dedeman la suprapreț și fără garanție.

@dan cod arată foarte bine sursa Topward TPS-4000, cel puțin pe exterior zici că-i nouă. Nu știu dacă să-ți zic să dai cu Nigrin pe tole sau mai bine le lași așa cum sunt.

Link spre comentariu

E bun și Nigrin ul, stopează bine rugina, l-am folosit chiar în medii umede, și în 2 ani, rugina nu a recidivat, dar am văzut la cineva o vopsea grund, pe baza de zinc, gri la culoare, care tot asa, se poate da peste rugina superficială, și pe lângă aspectul mai îngrijit, te scapă și de rugina. A cumpărat-o de la o firma care distribuie produse policolor. Acum văd că vind mai multe magazine. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Stefan a spus:

Nu am fost de multe ori în târg, sau poate nu am avut noroc, dar mereu am avut impresia că merg la groapa de gunoi sau într-un Dedeman la suprapreț și fără garanție.

@dan cod arată foarte bine sursa Topward TPS-4000, cel puțin pe exterior zici că-i nouă. Nu știu dacă să-ți zic să dai cu Nigrin pe tole sau mai bine le lași așa cum sunt.

Am Nigrin. Pot încerca. 

Acum 3 ore, doru3160 a spus:

E bun și Nigrin ul, stopează bine rugina, l-am folosit chiar în medii umede, și în 2 ani, rugina nu a recidivat, dar am văzut la cineva o vopsea grund, pe baza de zinc, gri la culoare, care tot asa, se poate da peste rugina superficială, și pe lângă aspectul mai îngrijit, te scapă și de rugina. A cumpărat-o de la o firma care distribuie produse policolor. Acum văd că vind mai multe magazine. 

Un link ceva? 

Link spre comentariu

Se găsește la Dedeman.De acolo am luat și eu acum ceva ani, e chiar bun.

Dacă vreți să vă faceți o idee de efect, șmirgheluiți zona ruginită și pensulați cu Coca-Cola fără zahăr ori scufundați în ea obiectul, conține și ea acid fosforic, ca și Nigrin.

https://www.dedeman.ro/ro/solutie-auto-tratament-pentru-rugina-nigrin-200-ml/p/1028087?srsltid=AfmBOopL7lWQBo0lOvBPfkDGm3o5lX-ljzPyrnH7Td5j98lmN3_9sLeZ

Link spre comentariu
Acum 46 minute, dan cod a spus:

Un link ceva? 

Cum zicea și validae, acum se găsește și la dede. O căutare cu "vopsea cu zinc" și se obțin numeroase surse, atât la cutie cât și la spray. 

Cu Nigrin am pulverizat pe o ușă metalică la subsol. Dacă dădeai cu degetul pe tabla, rămânea rugina pe piele. După tratament, a căpătat o culoare neagră și așa stă de 2 ani. Îmi rămăsese de la tratamentul jantelor de iarna, din tablă. Ca să le vopsești, trebuiau curățate de rugina, date la perie, sablate, o grămadă de treabă. Cu Nigrin, doar am pus smacul într-un recipient cu pulverizator, am spălat jantele la jet, și după uscare le-am aplicat tratamentul. Mult mai eficient, și mai puțină muncă. 

Dacă dai pe tolele alea, trebuie avut grijă exact ca la vopsire, să izolezi tot ce e metal pe lângă, altfel pătează. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări