mercenarx Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 salutare , cu ce as putea schimba trafo invertor din titlu? este lipsa pe placa sursa+invertor HLP-20A11 Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 puteti incerca cu trafuri recuperate de pe invertoare clasice 26 32 inch,asta daca aveti ,,in depozit,, eu am destule,cautati ceva cu impedante apropiate celor ce sant prezente,eu asa procedez ,nu am comandat nici o data trafuri de acest gen,dar poate eu am si multe dezmembrari si am de unde. succes Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 (editat) am si eu placi cu trafo de recuperat , dar tocmai asta e problema , ca primarele si secundarele au rezistente diferite : mie imi trebuie ceva cu 6 ohmi in primar (!) , si 730 ohmi in secundare. (n-am de unde sa gasesc asa ceva) am sa incerc sa montez unul cu 1,4 ohmi in primar la care inseriez o rezi de blast (prin tatonare) , si 900 ohmi in secundar (4009A pe numele lui ) am vreo sansa de izbanda ? n-am mai facut asa ceva pana acum , n-am nici schema invertorului , dar cred ca seamana cu asta : lampile le-am probat si sunt ok. Editat Iunie 12, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 (editat) nu cred ca rezistenta sa ajute cu ceva,poate sa incurce,nu cumva cel recuperat are 2 infasurari primare in paralel? care se pot lega in serie? respectand sensul de infasurare Editat Iunie 12, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 (editat) Acum 14 minute, iuliantv a spus: nu cred ca rezistenta sa ajute cu ceva,poate sa incurce,nu cumva cel recuperat are 2 infasurari primare in paralel? care se pot lega in serie? respectand sensul de infasurare infasurarile sunt ca in schema trafo arata exact ca cele din pozele pe care le-ai postat. Editat Iunie 12, 2019 de mercenarx Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 eu zic sa probati ca nu aere ce sa se intample pentru cateva secunde,dupa care luati temperatura amplificatorului ,ce-o avea acolo ,tranzistori,mosfeturi dual,circuit integrat,si daca merge cal nu are ce sa se intample,nu am placa sa-mi dau seama, Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 maiine am sa incerc , mersi de sfat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum