Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BCQ-EEA17-HA

mercenarx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

4

• iuliantv

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

puteti incerca cu trafuri recuperate de pe invertoare clasice 26 32 inch,asta daca aveti ,,in depozit,, eu am destule,cautati ceva cu impedante apropiate celor ce sant prezente,eu asa procedez ,nu am comandat nici o data trafuri de acest gen,dar poate eu am si multe dezmembrari si am de unde.

succes

26inch-14-ccfl-inverter-V144-L01-4H.V1448.331-chimei.jpg

1a6260b37e4a938f4b884cbc0781861a-5147161-700_700.jpg

Link spre comentariu

am si eu placi cu trafo de recuperat , dar tocmai asta e problema , ca  primarele si secundarele au rezistente diferite :

mie imi trebuie ceva cu 6 ohmi in primar (!) , si 730 ohmi in secundare. (n-am de unde sa gasesc asa ceva)

am sa incerc sa montez unul cu 1,4 ohmi in primar la care inseriez o rezi de blast (prin tatonare) , si 900 ohmi in secundar (4009A  pe numele lui )

am vreo sansa de izbanda ?

n-am mai facut asa ceva pana acum , n-am nici schema invertorului , dar cred ca seamana cu asta :

lampile le-am probat si sunt ok.

image.thumb.png.a4d32d8275054e7db306368b4b212229.png

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

nu cred ca rezistenta sa ajute cu ceva,poate sa incurce,nu cumva cel recuperat are 2 infasurari primare in paralel? care se pot lega in serie? respectand sensul de infasurare

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 14 minute, iuliantv a spus:

nu cred ca rezistenta sa ajute cu ceva,poate sa incurce,nu cumva cel recuperat are 2 infasurari primare in paralel? care se pot lega in serie? respectand sensul de infasurare

infasurarile sunt ca in schema

trafo arata exact ca cele din pozele pe care le-ai postat.

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

eu zic sa probati ca nu aere ce sa se intample pentru cateva secunde,dupa care luati temperatura amplificatorului ,ce-o avea acolo ,tranzistori,mosfeturi dual,circuit integrat,si daca merge cal nu are ce sa se intample,nu am placa sa-mi dau seama,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări