Dr.L Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 sper ca am postat unde trebuieam o mufa audio(de fapt,mai multe),dar nu stiu cum se numeste si mai ales cum se conecteaza fireleeu o folosesc pt semnal stereo,nu mono-balansatas cauta pe net,dar daca nu ii stiu denumirea..ms anticipat Link spre comentariu
Tavi Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 nu ma pricep la mufe audio ca nu sunt in domeniudar aia pare a fi o mufa AES /EBU - varianta profesionala a standardului S / PDIF , folosind conector de tip XLR fiabil in timp si ofera protectia la copierea senalelor digitale din cate stiu extrem de rar intalnit acest standard Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 XLR se foloseste la greu in aplicatii profesionale Link spre comentariu
zal Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Se mai numeste si mufa Cannon (fara legatura cu firma de aparate foto), si e folosita din anii '60 la scule audio sau tv profesionale si de studio. Se foloseste mai ales la cabluri simetrice. Luam din astea de la Radiodifuziune cu 25 lei pe vremea lui Ceasca. :smt003 Link spre comentariu
George(sb) Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 canon i sa spus deoarece la un moment dat au aparut niste astfel de mufe pe care scria canon, momentan doar lautarii mai folosesc aceasta denumire, pe care de altfel nu o veti gasi pe site-urile internationale Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Denumirea si conectorul audio respectiv constituiesc doar minusculul varf al unui aisberg, si pare a fi singurul cunoscut si amatorilor...Cannon (cu 3 de "n" in nume) este un brand ITT, iar sub brandul respectiv furnizeaza de multi ani (si din greu) conectica pentru aparatura industriala, militara si profesionala, in special in SUA.Calitatea este deosebita, preturile sunt pe masura, iar in multe cazuri (uz militar) preturile sunt chiar deasupra imaginabilului omului obisnuit (armatele lumii par a fi cele mai bune "vaci de muls").Conectorii cablului de alimentare din ultima imagine a trebuit sa-i "manufacturez" folosind carcasele de la alti 2 conectori, contactele si rasina, deoarece costul "oficial" in SUA al cablului (1m) ar fi fost de aproape 800 USD. Link spre comentariu
zal Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Totusi, daca te fortezi putin, gasesti astfel de mufe la statiile radio, radar si alte remorci de tehnica ruseasca din armata. :smt003 Link spre comentariu
Dr.L Postat August 17, 2007 Autor Partajează Postat August 17, 2007 ms pentru ajutor :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum