ciuca paul Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Stima.As avea nevoie de un cod mfy ptr. lcd-ul din titlu. Am incercat toate codurile din tabelul programabilei mfy si nu a mers cu nici unul .Am verificat daca recept. de infrar. este ok si daca primeste si emite semnal la iesire si am constatat ca totul este in regula.Doresc ceva sugestii de la cei mai cunoscatori in ale telec. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Sunt 6 ore decand ai postat, daca ai gasit sau nu ai gasit, spune ca sa nu caut degeaba si sa pierd timp..... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Cred ca telecomanda este RC-E23. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 (editat) Daca te ocupi cu vanzare telecomenzi, ar fi bine sa-ti cumperi o telecomanda Logitech, asta stie multe device-uri de pe suport....gasesti si cu 100 de lei....Era totusi in lista tv-ul....nu stiu cum de nu l-ai gasit....... Gasesti cu Logitech tv-ul pe site-ul device suport, apoi cu programul de la BRAVO "Learning Search" identifici codul respectiv........ Editat Iunie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Acum 2 ore, Costica LCD a spus: Daca te ocupi cu vanzare telecomenzi, ar fi bine sa-ti cumperi o telecomanda Logitech, asta stie multe device-uri de pe suport....gasesti si cu 100 de lei....Era totusi in lista tv-ul....nu stiu cum de nu l-ai gasit....... Gasesti cu Logitech tv-ul pe site-ul device suport, apoi cu programul de la BRAVO "Learning Search" identifici codul respectiv........ Buna ziua! Domnule Costica, daca te referi la mine, am programele: IR, M4U, RCW, Superior, Com. Genius,IRC Classic, RCCreator si acel Code Transfomer si o gramada de cataloage Dar tot nu ajunge. Atunci cand ai aparatul in fata, altfel te descurci. Nu le poti sti pe toate. Eu colaborez cu multi vanzatori din tara, caci altfel nu se poate! Link spre comentariu
ciuca paul Postat Iunie 13, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Acum 3 ore, Costica LCD a spus: Daca te ocupi cu vanzare telecomenzi, ar fi bine sa-ti cumperi o telecomanda Logitech Nu stiu de unde ati dedus acest lucru....In baza de date de la made for you figureaza si acest cod 484 pe care l-am incercat si nu merge, de altfel am vazut si eu ptr. ca folosesc si longitech ,gandeam ca termitia ,B A' (in tabelul de la for you nu figureza aceasta) are ceva mai diferit .. si face diferenta de nu mi-a mers. Am sa intreb daca rc-e23 poate fi compatibila cu modelul tv-ului de care am eu nevoie ,acolo vad ca specificaa alt tip de tv. Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 (editat) RC-E23 ... va merge doar partial, zic eu. Caut si eu, dar reaminteste-mi(acum sunt plecat)... Editat Iunie 13, 2019 de tehtronics Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Acum 39 minute, ciuca paul a spus: Nu stiu de unde ati dedus acest lucru.... Pai ma gindeam si eu daca te ocupi cu asa ceva sa nu ai o tel logitech....una peste alta cu programul de la Bravo(Longer) gasesti 100% codul cu optiunea Transmitting Search....atita doar ca trebuie sa ai rabdare mare..... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Se mai poate incerca: IR 205, Bravo: 90727, 61910. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Iunie 13, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Multumesc mult celor care m-au ajutat,am facut conversia in gbs a celor coduri bravo si ambele au mers. Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Iti face corect: 0, MENIU, AV, TV, TXT, EXIT ?! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 (editat) Acum 2 ore, ciuca paul a spus: Multumesc mult celor care m-au ajutat,am facut conversia in gbs a celor coduri bravo si ambele au mers. Si codul final care este? Acum 5 ore, ceorneialexdru a spus: Buna ziua! Domnule Costica, daca te referi la mine, am programele: IR, M4U, RCW, Superior, Com. Genius,IRC Classic, RCCreator si acel Code Transfomer si o gramada de cataloage Dar tot nu ajunge. Atunci cand ai aparatul in fata, altfel te descurci. Nu le poti sti pe toate. Eu colaborez cu multi vanzatori din tara, caci altfel nu se poate! Am picat intr-o grava eroare(oboseala), daca ma lasat si vederea..nu am mai dat atentie la numele de user, ca ma dus in eroare poza din avatar cu litera C....acum am vazut greseala mea, imi cer scuze!!! Editat Iunie 13, 2019 de Vizitator Să nu amestecăm manelele cu forumul... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Acum 15 ore, Costica LCD a spus: Si codul final care este? Am picat intr-o grava eroare(oboseala), daca ma lasat si vederea..nu am mai dat atentie la numele de user, ca ma dus in eroare poza din avatar cu litera C....acum am vazut greseala mea, imi cer scuze!!! Nici o problema! Am mai patit de-astea! Bine ca s-a rezolvat problema! O zi buna! Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 La 13.06.2019 la 9:21, ceorneialexdru a spus: Buna ziua! Domnule Costica, daca te referi la mine, am programele: IR, M4U, RCW, Superior, Com. Genius,IRC Classic, RCCreator si acel Code Transfomer si o gramada de cataloage Dar tot nu ajunge. Atunci cand ai aparatul in fata, altfel te descurci. Nu le poti sti pe toate. Eu colaborez cu multi vanzatori din tara, caci altfel nu se poate! AVETI DREPTATE Chiar acum, Perju Virgil Marian a spus: AVETI MARE DREPTATE MULTI NU STIU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum