Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat in alegera unor difuzoare

deagle_alin

Postări Recomandate

Salut,Am 2 incinte prisma patrulatera de 20L fiecare si sunt nedumerit in alegerea unor difuri.Ce imi recomandati intre: -YDD 200 LPP Diametru=200mm Frecventa=55HZ-6KHZ Senz=91dB-SB-8 Diametru=200mm BOBINA=1" Frecventa=35Hz-4.5KHz Senz=98dB (oare este adevarat?)-YDD 200LPB Diametru=200mm Frecventa=55HZ-5KHZ Senz=90dB.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deagle_alin

3

• adircf

2

• adi_0106

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator pitchblack

Nu..nu e adevarata faza cu 98 de decibeli.92 din parametrii.SB a avut probleme in cateva cazuri cu firele leonice. ,si in plus..are membrana din plastic.200 LPP sau ZY-810.Si nici la zy nu e adevarat ...are 98 de decibeli.Ti-as recomanda Zy.Merg f bine pt pretul lor de nimic.

Link spre comentariu

Am 2 incinte prisma patrulatera de 20L fiecare si sunt nedumerit in alegerea unor difuri.Ce imi recomandati intre: -YDD 200 LPP Diametru=200mm Frecventa=55HZ-6KHZ Senz=91dB-SB-8 Diametru=200mm BOBINA=1" Frecventa=35Hz-4.5KHz Senz=98dB (oare este adevarat?)-YDD 200LPB Diametru=200mm Frecventa=55HZ-5KHZ Senz=90dB.

SB-8 nu se mai importa ... is istoriemai raman 200lpp si 200lpb - din astea 2 recomand LPP-ul
Link spre comentariu
Vizitator livsubbas

pe strada VIITORULUI exista un magazin care vinde SAL....doctor video parca se numeste..si strada se afla pe la lizeanu..leaga stefan cel mare de bulevardul dacia..circula tranvaiul 16 pe acolo pana sa intre in reparatii capitale strada

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări