ceorneialexdru Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Buna ziua! Apelez la bunavointa dumneavoastra pentru un cod de telecomanda la acest aparat. Poate sa fie pe: Longer, Classic, MFY... Multumesc foarte mult! Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Cred ca aceasta ar fi telecomanda originala. Dar stie cineva cum functioneaza?! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 e cam greu cu el,nu prea gaseti nimic ,un cod placa de baza? o poza cu meniul tv? Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Televizorul nu e la mine. Eu nu sunt electronist, ci doar vand si fac telecomenzi sau le mai si repar. Un client, care repara si vinde televizoare, m-a rugat sa-l ajut... El cumpara telecomenzi de la mine, si vine de abia saptamana viitoare. Si apoi trebue sa fiu pregatit cu fel de fel de raritati! Am gasit cateva coduri (vre-o trei), dar sunt diferite. Am sa-l rog sa vina cu televizorul, si atunci i-l pot testa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum