validae Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) @dany_cta......pentru a slăbi fără foarte mult efort poţi încerca o placă vibratoare, poate ai văzut că fac reclamă pe la tv. Deşi pare o excrocherie comună, se bazează pe studii ştiinţifice dovedite.S-a făcut prima dată un test pe un curcan, care era pus 10 minute pe zi să stea pe o placă ce vibra.După câteva săptămâni, s-a măsurat densitatea oaselor mari şi s-a determinat că densitatea oaselor se dublase, iar ca efect colateral, ţesutul adipos se diminuase. Bineînţeles că dacă ai 150 kg nu vei ajunge la 70 doar stând pe o placă vibratoare....dar are totuşi un efect benefic dovedit pentru oase. Referitor la invenţia ,,motorului antigravitaţional,,......sincer mă cam îndoiesc de aşa ceva.Cred că de fapt invenţia se bazează pe efectul momentului unghiular al unui giroscop, efectul e cunoscut de mult în fizică, iar vizual e spectaculos.Dar e doar o părere, nu am văzut încă nicio demonstraţie filmată în care să se arate efectul invenţiei timişoreanului. Editat Iunie 10, 2019 de validae Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Cu ani in urma , un savant ( adevarat ) facea o gluma de genul : Avea niste valize , in care tura un cate un disc cu masa apreciabila , pe lagare , printr - o priza flexibila de la motorul autoturismului ( cutia de viteze ) . Apoi , la hotel , chema baietii de bagaje sa le ia din portbagaj si sa i le duca in camera ... Editat Iunie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Se pare ca avem si noi savantii nostrii. Ai grija cu afirmatiile astea, Validae, sa nu te contacteze si pe tine NASA. PS: pentru cei care nu s-au prins, si se pare ca sunt destui, postul meu cu antigravitationalul si greutatea de cantar nu era un post cu adevarat serios (daca e nevoie o sa explic pe viitor mai pe intelesul celor care nu inteleg nici asta). Editat Iunie 10, 2019 de dany_cta Link spre comentariu
validae Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Nicio şansă să mă contacteze NASA, eu nu am inventat nimic şi nici nu cred c-am s-o fac.Doar aplic din când în când ce s-a inventat/descoperit deja..... Link spre comentariu
norad Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Acum 51 minute, gauss a spus: Cu ani in urma , un savant ( adevarat ) facea o gluma de genul : Avea niste valize , in care tura un cate un disc cu masa apreciabila , pe lagare , printr - o priza flexibila de la motorul autoturismului ( cutia de viteze ) . Apoi , la hotel , chema baietii de bagaje sa le ia din portbagaj si sa i le duca in camera Cred ca e vorba de R. Wood. Si una dintre victimele preferate era o vecina de-a lui. Ii inlocuia la cateva zile testoasa, cu altele din ce in ce mai mari. I-a pudrat pisica cu pulbere fosforescenta si i-a dat drumul pe inserat de era sa faca infarct cucoana. A prins melci pe care i-a tinut la post negru vreo saptamana si intr-o seara le-a dat drumul in gradina de zarzavat a cucoanei. A trecut pe rosu si a incercat sa-l convinga pe politist ca datorita vitezei cu care se apropia de semafor, datorita efectului Doppler, a perceput culoarea verde in loc de rosu. Politistul l-a penalizat. Nu auzise de efectul Doppler. Ce-i drept, ar fi fost valabila afirmatia daca viteza ar fi fost vreo 90 de mii de Km/s. Cam astea mi le aduc aminte. Citite intr-un almanah Sanatatea inainte de '90. Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Studiind textele ezoterice ale vechii civilizatii indiene, am descoperit un circuit revolutional, care fara piese in miscare, face doua leduri sa palpaie, alternativ. Momentan caut finantare pentru un prototip la scala mai mare, vreau sa inlocuiesc led-urile cu becuri auto de 55W. Consider ca inventia are aplicativitate la scara mare, de la semnalizare pentru nave cosmice, pana la decoratii de bord pentru Dacia. Anunt NASA pe aceasta cale ca ieri am avut telefonul inchis, sa revina astazi dar pana in ora 20:00. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Se pare ca nu e chiar prost nenea asta însă stau și mă întreb ce o fi avut în minte când a,, inventat,, chestia aia https://opac.lib.ugal.ro/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=2100&shelfbrowse_itemnumber=27802 Tare as vrea sa o vad în fata (ultima mare descoperire de pe la noi a fost dacă îmi aduc a-mi acel dvd care avea nustiu de cat ori capacitatea unia normala, noi ca popor am avut ceva invenții de dat altora cum ar fi +stiloul etc păcat de noi cu asa zișii inventatori.... deși în toată lumea exista și astfel de cetățeni...) Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Lucrez si eu la niste inventii ... magnetul unipolar , acumulatorul de curent alternativ , si inca vreo cateva . Nu le nominalizez , sa nu dau idei ... Cu unele sant in faza avansata ... , d' astea cu " real , big and unlimited free energy " etc . Editat Iunie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Uite asta e problema. Noi ca popor suferim tare ca nu suntem si noi importanti pe undeva pe acolo. Fie ca prin comunism, fie campanii pesediste ulterioare, fie prin manuale sau folclor ne tot povestim chestia cu stiloul, insulina, avionul cu reactie etc. Depaseste insa granitele tarii, citeste istoria si din alt punct de vedere decat al nostru, sa vezi cam ce ramane din marile noastre contributii. Si nu vad unde e problema sa ne intelegem odata locul si s-o lasam mai moale cu atitudinea de popor de mari savanti si inventatori. Adevarul masurabil (sau estimabil) este ca - la nivel de popor suntem printre cei mai prosti din Europa continentala (medie de IQ de 91-92). Si nu, nu ne-am prostit in ultimii 50 ani. Da, am avut cateva varfuri, am fost relevanti pe ici pe acolo, dar realist contributia noastra (non subiectiva si facand abstractie de arte) stintifica e relativ neglijabila cand o privesti la scala mai mare. Si nu... nu e o problema cu asta. Dar daca e sa ne gasim un loc si sa plecam de undeva, haide mai intai sa fim realisti cu noi. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Nimic nou, inventia e pusa in practica inca de pe vremea lui nea Nicu, la cintarele din aprozare. Nu de multe ori, am venit acasa cu 8 kilo de cartofi, in loc de 10! Deci...functioneaza. Despre aceasta propietate se vorbea si prin anii '60, cica din aceasta cauza se invirteau farfuriile zburatoare! Stiu de astfel de experiente cu giroscoape. Cica giroscopul isi micsora greutatea cind se invirtea. Am incercat cu un titirez pe un cintar, nu mi-a iesit nimic. Explicatia ar fi una legata de aerodinamica, miscarea giratorie creind o usoara forta escensionala. Mie imi place asta: rezultând o reducere mare a consumului energetic, dar şi creşterea sarcinii utile a acestora. Pai frate, ca sa-l invirti nu consumi energie? A, bei o tuica si se invirte totul, de la sine! Venind vorba de inventii, am si eu doua: 1) ceaiul de sculatoare si 2) un dispozitiv perpetuum mobile. Daca vreti, le pot impartasi! Editat Iunie 10, 2019 de icar Link spre comentariu
NICA Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Acum 8 minute, icar a spus: A, bei o tuica si se invirte totul, de la sine! Chestia asta functioneaza sigur si o stiu toti bețivii de cand lumea. Pe deasupra betivului i se reduce greutatea foarte mult. Cand cade nu pateste nimic,parca nici nu are greutate. Cand este treaz si cade se sparge tot. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) 1 oră în urmă, matzah a spus: Uite asta e problema. Noi ca popor suferim tare ca nu suntem si noi importanti pe undeva pe acolo. Fie ca prin comunism, fie campanii pesediste ulterioare, fie prin manuale sau folclor ne tot povestim chestia cu stiloul, insulina, avionul cu reactie etc. Depaseste insa granitele tarii, citeste istoria si din alt punct de vedere decat al nostru, sa vezi cam ce ramane din marile noastre contributii. Si nu vad unde e problema sa ne intelegem odata locul si s-o lasam mai moale cu atitudinea de popor de mari savanti si inventatori. Adevarul masurabil (sau estimabil) este ca - la nivel de popor suntem printre cei mai prosti din Europa continentala (medie de IQ de 91-92). Si nu, nu ne-am prostit in ultimii 50 ani. Da, am avut cateva varfuri, am fost relevanti pe ici pe acolo, dar realist contributia noastra (non subiectiva si facand abstractie de arte) stintifica e relativ neglijabila cand o privesti la scala mai mare. Si nu... nu e o problema cu asta. Dar daca e sa ne gasim un loc si sa plecam de undeva, haide mai intai sa fim realisti cu noi. Avionul ... , mai exact motorul cu reactie , e al nemtilor . Ala " curat " ... , turboreactorul functional . He - 178 ... Si primul avion cu motor racheta , He - 176 . Care au zburat adevarat , au decolat si aterizat din nou , cand s - a dorit , nu salturi si functionari accidentale de zeci de secunde . M - as bucura sa fi putut spune ca la noi s -a intamplat ... nu poti fi decat realist , sau opusul ... patriot cu fortza . Qui prodest ? Editat Iunie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 1 oră în urmă, gauss a spus: Lucrez si eu la niste inventii ... magnetul unipolar , acumulatorul de curent alternativ , si inca vreo cateva . Nu le nominalizez , sa nu dau idei ... Cu unele sant in faza avansata ... , d' astea cu " real , big and unlimited free energy " etc . Acumulatorul de curent alternativ e inventat demult. Ai ratat ocazia. Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) L - ai brevetat ? ... Cred ca nu . Mi - ar fi spus de la OSIM ... , ma asteapta in continuare . Cu covorul rosu pregatit ! Mai astept , sa ma duc si cu cel trifazat ... , sa nu bat drumu' de 2 ori . Ma duc doar cu serii de minim 5 cereri ... Editat Iunie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Aia e deșteptarea, nu sculare. E drept ca in tinerete coincideau... Link spre comentariu
Postări Recomandate