Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scheme genius hf5.1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srv_pub

3

• George(sb)

2

am avut de vre-un an un hf5.1 la reparat, avea finalul pe partea de rear defect, ce ma enervat cel mai mult la el a fost ca a trebuit sa ii fac transformatorul bucati pentru a-i schimba doua fuzibile, nu credeam ca exista pentru chestiile alea service manual :rock:

Link spre comentariu

ala era sw5.1..si nu trebuie facut trafu bucati..se desfac capacele, se taie cu cutterul acea izolatie albastra si se trage foarte tare de cele doua fire albastre...vor iesi cu sigurante cu tot...Cu tot cu desfacut traful dureaza maxim 5 minute.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator rumburake

Multzam de schema... am o rezistenta arsa, vad ca e R50 180R, oare daca o inlocuiesc merge sau se arde din nou ca defectiunea e in alta parte?Va intreb pentru ca nu am scule cu mine... si ar trebui sa-mi cumpar macar un pistol de lipit...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator mihalys

salutare am si eu trafo de la un Genius ars primarul(nu are sig termica interna)unde gasesc ?mentionez ca are in sec :-27Vx2 AC 2,2A -14VX2 AC 1,9A -12V AC400mA :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări