Florian Ciobanu Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Acum 5 ore, misuraelectronic a spus: la aceste dimensiuni reale , cu 12v dc alimentare si cu doar 1,3 amperi absorbiti din sursa este pur si simplu imposibil , la ora actuala vorbind , ca sa se obtina un debit minim de 200cfm , respectiv 340m3/ora ... indiferent de ce nume sta scris pe eticheta . pentru asa ceva trebuie minim 6000rpm , un nivel de zgomot pe masura si , mai ales , un curent absobit din sursa de minim 2, ceva amperi . ca sa scoata minim 200cfm si sa absoarba doar 1,3 amperi , ar trebui un echipament mobil proiectat si realizat PROBABIL DE NASA ... stimati tovarasi ... ce am scris acolo scrie pe ventilator , are doar 3 pale nici nu am avut timp sa bag ceva tensiune in el, oricum nu este o problema ca nu functioneaza ca am 12 bucati , saptamana asta am "programare" la reciclari si daca mai gasesc mai iau si altele ca vreau sa fac ventilatie si la tara la terasa ca am uitat sa iau si pentru mine de acasa (Pitesti) Link spre comentariu
Postări Recomandate