Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr ventilator NMB-MAT 4715KL-04W-B86

Stefan

Postări Recomandate

Acum 5 ore, misuraelectronic a spus:

la aceste  dimensiuni  reale ,  cu  12v dc  alimentare  si  cu  doar 1,3 amperi  absorbiti  din  sursa  este  pur  si  simplu  imposibil , la ora actuala  vorbind , ca  sa  se  obtina  un  debit  minim  de 200cfm , respectiv 340m3/ora ... indiferent  de  ce  nume  sta  scris  pe  eticheta .  pentru  asa  ceva  trebuie  minim 6000rpm  ,  un  nivel  de  zgomot pe  masura  si  ,  mai  ales ,  un  curent  absobit  din  sursa  de  minim  2, ceva  amperi .  ca  sa  scoata  minim  200cfm  si  sa  absoarba  doar 1,3 amperi ,  ar  trebui  un  echipament mobil  proiectat si  realizat  PROBABIL  DE  NASA ... stimati  tovarasi ...:rzb

ce am scris acolo scrie pe ventilator , are doar 3 pale nici nu am avut timp sa bag ceva tensiune in el, oricum nu este o problema ca nu functioneaza ca am 12 bucati , saptamana asta am "programare" la reciclari si daca mai gasesc mai iau si altele ca vreau sa fac ventilatie si la tara la terasa ca am uitat sa iau si pentru mine de acasa (Pitesti)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

6

• Florinel TV

4

• Florian Ciobanu

3

• misuraelectronic

2

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări