Stefan Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 Cumpăr ventilator NMB-MAT Model 4715KL-04W-B86 sau similar 12V 30W 120mmx120mmx38mm 200CFM Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2019 Inca mai caut ventilatorul respectiv. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Acest ventilator este de la o sursa ATX? daca da atunci cred ca am Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2019 (editat) Nu stiu daca a fost și în surse ATX, inițial era pentru servere dar eu îl folosesc in cu totul alt scop. Problema e că în urma unui "accident" și-a pierdut o pală, am reușit să o lipesc destul de bine dar rotorul e foarte puțin descentrat și implicit mai zgomotos. Nu îmi trebuie neapărat codul respectiv. Trebuie sa aibă aceleași dimensiuni, alimentare 12V (+ fir de tacho) debit de aer cel puțin egal, o construcție solidă / rigida. Asta la turație maximă e destul de "forțos" dar și zgomotos, consuma 30W (2.5A) si după "repararea" palei e mai zgomotos. Am gasit ceva ușor inferior de la SUNON dar nu dau 97 lei + transport pe așa ceva. In plus construcția pare mult mai firava fata de NMB-MAT. Editat Iulie 4, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
vera Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Am AFC0912DE, 12V/2,5A, 91x91x38mm. Daca te intereseaza, discutam. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 (editat) 1-- Acum 4 ore, Stefan. a spus: Trebuie sa aibă aceleași dimensiuni, alimentare 12V (+ fir de tacho) debit de aer cel puțin egal, o construcție solidă / rigida. 2-- Acum 4 ore, Stefan. a spus: Am gasit ceva ușor inferior de la SUNON dar nu dau 97 lei + transport pe așa ceva. In plus construcția pare mult mai firava fata de NMB-MAT. pai , stimate domn ... dvs vreti si grasa si laptoasa si frumoasa si devreme acasa ... ? nu prea se poate asa ceva . am cautat eu un echivalent la ventilatorul dvs oem de 340m3/h pt serverul dell --- pt ca de acolo provine ceea ce doriti dvs --- si am gasit CEL MAI IEFTIN ECHIVALENT de super-calitate este un sanyo/denki de 380,8m3/h , insa pretul zero de achizitie este de aprox 136 ron + tva pe bucata + oarece transport acolo . din punctul meu de vedere , aveti 2 solutii mari si late , pt ca pe forum o sa va creasca urechi ca de elefant pina se va gasi cineva care sa aiba in posesie asa ceva ... ori bagati mina adinc in buzunar si luati un astfel de echivalent , ori cautati un importator de scule sh dell si luati legatura cu service-ul respectivului importator ...ca sa va vinda un astfel de ventilator sh bun ... sau macar elicea completa de la unul identic deja ars . cautati dell poweredge seria 800/830/840 ... iata si un link din sua , doar ca exemplificare ...fara interese comerciale , desigur ... https://www.serverworlds.com/dell-4715kl-04w-b86-poweredge-800-830-840-back-chassis-fan/ Editat Iulie 4, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Uite ce am eu , la marime sunt la fel , dar la consum nu , uite niste poze Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2019 @misuraelectronic am fost înțărcat de niste multi ani iar la parta cu "grasa" nu prea îmi mai e recomandat. Nu am spus că vreau neapărat nou, merge și SH daca e în condiții decente de uzură. Nu mă costă nimic să întreb pe forum, din atâția utilizatori poate găsesc ceva similar la un preț bun. Daca nu reușesc să găsesc pe forum o sa comand online chiar daca mă costă mai mult ca sunon-ul. @Florinel TV mulțumesc pentru intenție și efortul de a poza ventilatorul, totusi vroiam să aibă cam același debit de aer. Așa ventilatoare de 120 la puteri mici găsesc destul de ușor și ieftin in oraș. Nici vorba sa schimb elicea, la ce bafta am sigur o să-l fac și mai praf. @vera îmi trebuie sa se potrivesca pe dimensiunile date. Merci. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 cred ca am eu , suna-ma duminica dupa amiaza ca atunci vin de la tara si ma uit in debara ca am ceva de 120mm de la niste servere Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2019 Așa fac, dacă reușesc să nu uit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Acum 2 ore, Stefan. a spus: @Florinel TV mulțumesc pentru intenție și efortul de a poza ventilatorul, totusi vroiam să aibă cam același debit de aer. Așa ventilatoare de 120 la puteri mici găsesc destul de ușor și ieftin in oraș. Nici vorba sa schimb elicea, la ce bafta am sigur o să-l fac și mai praf. Eu am ramas dator cu un raspuns , si acum am raspuns ca nu am ce iti trebuie , la elice nu poti sa o schimbi de la ventilatorul meu la al tau ca al meu este mai subtire (sau mai mic in inaltime , sau mai scund , depinde cum vreti sa-i spuneti) fata de al tau Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 am gasit ventilatorul , 120x120x38mm 12v/1.3A , 3 fire, fabricant NMB, logic fabricat in China da-mi de veste si maine il ai , cred ca plec in jur de 15.00 din Pitesti Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Acum 18 ore, Florian Ciobanu a spus: 120x120x38mm 12v/1.3A , 3 fire, fabricant NMB ... la aceste dimensiuni reale , cu 12v dc alimentare si cu doar 1,3 amperi absorbiti din sursa este pur si simplu imposibil , la ora actuala vorbind , ca sa se obtina un debit minim de 200cfm , respectiv 340m3/ora ... indiferent de ce nume sta scris pe eticheta . pentru asa ceva trebuie minim 6000rpm , un nivel de zgomot pe masura si , mai ales , un curent absobit din sursa de minim 2, ceva amperi . ca sa scoata minim 200cfm si sa absoarba doar 1,3 amperi , ar trebui un echipament mobil proiectat si realizat PROBABIL DE NASA ... stimati tovarasi ... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2019 Am discutat telefonic cu dl. Florin, ii multumesc pe acesta cale ca mi-a amintit, si cand reusim sa ne vedem o sa vad si ventilatorul. @misuraelectronic asta cu tovarasi nu ma prinde, nu am apucat vremurile respective si cred ca e mai bine asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate