Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuţii pe seama schemei unui amplificator Push-Pull 2x50W cu EL34, ECC82-83

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 17 ore, Faust2018 a spus:

Uite acum să nu o luați iar în nume de rău, nu am înțeles niciodată de ce la dublu placat se lasă paduri pentru lipit pe ambele fețe, înțeleg să se lase doar acolo unde terminalul face conexiunea între două trasee aflate opus, de pe o față pe alta, știu că se poate seta softul, am făcut eu niște cablaje imprimate in Electromagnetica și inginera care le-a desenat pe calculator a făcut asta pentru mine.

In general, din cate vad eu ca simplu amator, padurile de pe ambele fete se cositoresc acolo unde componenta e grea, poate vibra si pentru a o fixa mai bine se lipeste pe ambele fete. Sau unde sunt trasee de forta, la fel se intaresc lipiturile pe ambele fete.

Din celalalt punct de vedere ca se cositoresc pe amblele fete ca sa se faca trecea traseelor de pe un strat pe altul nu mai e nevoie la toate componentele ca gaurile oricum vin metalizate din fabrica.

Se poate marca din soft care paduri pot fi cositorite si pe cealalta fata.

screenshot_81.thumb.jpg.9e6ab9e9b4ab0142f78fd99266d02f2a.jpg

screenshot_80.thumb.jpg.e0a55351825a6887a9d716e38aaf74f1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări