Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulatoarele FM

adi_0106

Postări Recomandate

ce parere aveti despre modulatoarele FM care se gasesc acum prin toate magazinele ?

mp3 playerul de pe masina "a decis" sa nu mai citeasca cd-uri de nici un fel, iar bugetul nu "vrea" sa suporte un player nou

pe partea radio - playerul imi merge ok si m-ar avantaja achizitionarea unui astfel de modulator, eventual unul putin mai destept - capabil sa citeasca direct de pe memory stick (pe care il am) si care sa aiba si telecomanda

mai exact asa ceva m-ar interesa

ce parere aveti ? a folosit cineva ? a vazut pe la prieteni ? cum se intelege cu radioul masinii ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• rimache

3

• niq_ro

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Acum vre-un an de zile am vrut sa-mi iau si eu unu'... m-am dus la magazin si l-am luat pe cel mai scump, l-am probat la masina si mergea ca draq... rau tare, cu fasait..., cel mai tare se auzea un pocnet in ritmul ledului care pulsa ca-mi citeste de pe stick, etc... L-am dus inapoi si am probat toate modulatoarele din magazin. Nici unul nu a mers si mi-au zis ca nu-i compatibil cu stick-ul meu, ceea ce era logic. Mi-am cumparat alt stick si s-a repetat figura cu acelasi rezultat. Mi-au dat banii inapoi.Dupa asta am mai avut doua tentative sa-mi cumpar, dar probate cu cele doua stick-uri nici unul nu a mers acceptabil macar.La ziua mea am primit cadou unul :smt003...l-am tinut cam 2 saptamani fara sa-l probez... cand l-am probat...surpriza... cu amandoua stick-urile merge perfect, sunet clar, tare la semnal (acopera postul de radio de pe aceeasi frecventa) si este un model simplu fara telecomanda.Asa ca iti recomand sa-ti cumperi, merita banii, dar nu-l lua fara proba daca nu esti foarte norocos din nastere.

Link spre comentariu

ceva simplu ..... te referi la unul de genul asta ?

asta e prea simplu - nu are intrare pt stick si nu prea as vrea sa dau bani si pe un mp3 player de buzunar

al tau ce model e ? pune un link te rog

Link spre comentariu

al tau ce model e ? pune un link te rog

Habar n-am ce model e, vine la bricheta si are usb si jack, dar nu asta conteaza.Vroiam sa-ti sugerez sa-l probezi obligatoriu inainte de cumparare.P.S. - eu nu am telecomanda, dar sa stii ca ar prinde bine una... :smt003P.S.2 - vrei sa pun poza cu el?
Link spre comentariu

niq - la ce vanzatori avem noi in magazine nici nu ma lasa sa pun mana pe el pana nu dau banii

am gasit azi ceva de genul asta la alfa & omega in iasi - unde vanzatorii sunt amabili si au zis ca ma lasa sa il probez pe masina .... dar tolomacul de mine s-a nimerit sa nu aiba stick-ul cu el

in cel mai scurt timp voi face iar un drum pe acolo sa vad cum merg smecheriile astea

PS: rimache daca poti pune o poza - ai o bere (virtuala) de la mine :partyman:

Link spre comentariu

am vrut sa imi cumpar si eu un astfel de modulator cu card de memorie (mSD) dar nu aveai cum sa selectezi o anumita melodie ,dadeai doar inainte si inapoi .era 60lei, si avea 6 frecvente.

Link spre comentariu

dar nici la un player de buzunar nu prea ai cum .... ai functia shuffle care te mai poate ajuta putin, si daca tot ai mp3 de buzunar - il poti folosi p`ala alaturi de modulator

Link spre comentariu

exista un Mp3 de la Samsung care se castiga la coca cola..care are functia de a naviga la alta melodie fara a se intrerupe curenta....dar sa sara la un nr anume....n-am vazut...or fi...

Link spre comentariu

Uite, pun poze cu al meu, dar raman la ideea ca nu conteaza modelul, conteaza exemplarul. Orice ar fi nu cumpara fara proba.Si cumpara-ti cu telecomanda nu ca asta atasat. Asta are butoane mici si le mai incurci in timpul mersului.... Am auzit ca sunt cu telecomanda care se prinde cu cureluse de volan. :supz: Pozele sunt facute cu telefonul. :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări