Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagine rosie LCD samsung LE40D503F7W

valioval

Postări Recomandate

Buna ziua am un lcd samsung cel din titlu cu imaginea rosie predomina foarte mult rosu in rest binr .Nu are tcon  piesele sunt atasate direct la display .Nu are AS15 sau 19 are asa SM4109   altul LQF6041 si altul ISL24835 Este din unul din aceste integrate sau din display ??Placa de baza este BN41-01702A Ce ar fi defect ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• valioval

1

• sorin pavelescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca este LCD culoarea rosie poate sa predomine si din cauza lampilor din backlight,obosite .Da pe alb negru si vezi cum e si cum a zis colegul iuliantv pune o poza.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, valioval a spus:

Buna ziua am un lcd samsung cel din titlu cu imaginea rosie predomina foarte mult rosu in rest binr .Nu are tcon  piesele sunt atasate direct la display .Nu are AS15 sau 19 are asa SM4109   altul LQF6041 si altul ISL24835 Este din unul din aceste integrate sau din display ??Placa de baza este BN41-01702A Ce ar fi defect ??

Daca tu banuiesti ca ar putea fi componente defecte in modulul t-con incorporat sau chiar displayul cu probleme, de ce nu specifici si modelul display-ului??, ti-se pare normal sa banuiesti cele spuse si apoi sa postezi codul placi??, posteaza o poza cu imaginea tv-ului...:rade::rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări