Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 105 RM-908

Florinel TV

Postări Recomandate

Salutare , am acest telefon la reparat si nu vede cartela spune sim not valid , am facut ca in acest videoclip de mai jos , dar tot asa spune , stie cineva ce poate fi , a mai intilnit cineva acest defect , va multumesc si astept raspunsurile voastre , telefonul este la cineva necajit si vreau sa-l ajut

telefonul arata asa https://www.google.com/search?q=Nokia+105+RM-908&rlz=1C1CHBD_roRO848RO848&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=z818F-xqKI12PM%3A%2CDziSekD7lItIMM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kRB0kRyPQNOnAH0PXCMBInSOCACHg&sa=X&ved=2ahUKEwi_xM3en9fiAhXLI1AKHdmTBK0Q9QEwAnoECAUQCA#imgrc=z818F-xqKI12PM:

eu am facut asa cum spune aici 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• FLORIN IORDACHE

3

• gabiz_ro

2

• -Atlas-

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ok , am incercat cu o cartela orange , incerc si cu vodafone si cu telekom si revin cu rezultatul , prima data cind l-am primit am incercat cu toate cele 3 cartele orange , vodafone , telekom si nu a vrut , acum incerc si revin cu un raspuns

Link spre comentariu

Am incercat cu toate cele 3 cartele si tot la fel spune , nui de la cartela problema pentru-ca cartelele sunt verificate pe alte telefoane , deci telefonul are o eroare , mai astept si alte pareri de la colegi care stiu cam ce sa-i fac , poate fi de la soft? eu nu am box sau alte cele pentru sa pun firmware dar vad ca are memorie spi 25Q64 , in schimb am programatoare si pot sa scriu spi-ul daca gasesc un dump bun pentru el

Am incercat si cu cartela Laika si tot asa spune , alte cartele din strainatate nu am

Link spre comentariu

Buna seara !

Va anunt ca am eu un telefon alcatel cu butoane ,dar pe el scrie vodafone ,va anunt ca telefonul este decodat,o sa mearga in toate retelele din Ro.....

Deci daca doreste pot sa-l daruiesc gratis, numai ca nu mai are baterie si incarcator, dar oricum bateria si incarcatorul merg cele de la nokia, mai mult de cat sigur .

Astept raspuns ! Mersi !

Link spre comentariu

Telefonul disponibil este Vodafone 353. V-am atasat si o fotografie cu el..ca sa-l vedeti cum arata,deci daca il doriti,eu vi-l ofer gratis !

Dar v-am spus acest tel.....nu mai are nici bateria si nici incarcatorul...dar va spun ca s-ar potrivi cele de la nokia.

62549426_318370192396026_1226101038591770624_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_eui2=AeHEdyldBCm54C2ildbmL2A9V908Y8799TgOW5-qZIQeoRg2QE_KtHHLHtebCQO3ZZtaUVRoTOWOsCcl1GEXeF8vy3YhhhEy1KZDbbrGOY80vg&_nc_ht=scontent.fotp1-2.fna&oh=4ed8b25336c1809f063fab9a8c0d6f7a&oe=5D8E1849

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

Deocamdata sa vorbesc cu omul sa vad ce spune si el daca ii trebuie sau nu , ca mie numi trebuie , mi la adus dar nu a mai venit sa vada ce si cum , am sa iau legatura cu el sa vad daca il trebuie si revin cu rezultatul , merge pe toate retelele ca sa stiu ce sai spun

Link spre comentariu

Da,da tel......merge in toate retelele din Ro....pt ca a fost decodat .:reytre

Ce vreau eu sa va spun, daca ii bagati bateria de la nokia, s-ar putea sa fie nevoie sa-l bagati un picut de hartiuta in partea de jos ca sa stea presata bateria pe contacte.

Iar capacul s-ar putea sa nu sa se inchida el 100% okkk, pt ca s-ar putea sa fie putina mai grosuta bateria de la nokia de cat bateria lui originala....adica bateria lui originala era cu o idee mai subtirica si tot cu  o idee mai lunga, dar se poate rezolva,adica se poate lipi cu un pic de super glue  capacul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări