piciorang ovidiu Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Salut, m.a poate ajuta cineva cu o schema a statie de emisie/receptie r-1071, contra cost , multumesc. Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Iunie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2019 Salut, am facut rost de schema, mii de multumiri pe aceasta cale colegilor, si acum vreau sa scot vechea sinteza de frecventa si sa adaptez ceva cu microcontroler gen pic si un saa, pentru ce.i cu experienta in domeniu se poate adapta inlocui ? vechea sinteza are si servo adaptarea ft. a amplificatorului a antenei. stima Link spre comentariu
yo7lhe Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Eu as pastra sinteza statiei dar, pe mufa DB25, as comanda-o din exterior eventual cu microcontroler. La a mea am folosit un montaj cu CMos-uri, pentru ca a fost la indemana 1 Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Iulie 16, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2019 Multumesc de raspuns, o schema cu comanda si conectare acesteia la statia radio se poate, contra cost nu.i bai. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Am mutat postările colegului Giony aici : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum