ssb Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Buna ziua! Am o banda cu led-uri ce ar trebui sa se aprinda cand se deschide usa. Senzorul cred ca merge, dar ba nu se aprinde niciun led, ba doar cateva. Unde sa fie problema? Multumesc Link spre comentariu
Daniy Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Poate sunt arse ledurile sau e defect transformatoru ce alimenteaza banda Link spre comentariu
validae Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Dacă uneori se aprind doar câteva leduri, ai probleme la bandă.Încearcă să pui un bec sau altceva similar în locul benzii şi vezi dacă se aprinde.... Link spre comentariu
ssb Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 Multumesc! Din pacate sunt zero in domeniu, cred ca trebuie sa chem un electrician. Link spre comentariu
ssb Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 La cati volti functioneaza ledurile, cat iese din cutia asta ca un incarcator de laptop? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Pai doar daca citesti ce scrie si ne spui si noua, sau pui o poza......altfel nu stim ce ai acolo. Uzual benzile care necesita alimentator se alimenteaza la 12V, fiind compuse din module de cate trei leduri inseriate cu o rezistenta de limitare, iar mai multe module de acest fel sunt puse in paralel.De aceea unele pot fi aprinse, iar altele stinse, daca dintr-un modul de trei leduri inseriate se arde unul, se sting toate trei.... Link spre comentariu
ssb Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 Asa arata -12V parca scrie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum