GigiZ Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 SalutE adevarat ca m-am chinuit un pic sa o reglez, sarma folosita avea cam 1mm diametru si app 20cm lungime, si a trebuit sa ma chinui un pic sa o reglez, deci merge dar distanta va varia in functie de adancimea in perete a cablului, am sa trec pe la Xulescu sa vad ce mai face si am sa fac un film care am sa il pun sa vezi cam cum functioneaza :weedman: Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2007 SalutE adevarat ca m-am chinuit un pic sa o reglez, sarma folosita avea cam 1mm diametru si app 20cm lungime, si a trebuit sa ma chinui un pic sa o reglez, deci merge dar distanta va varia in functie de adancimea in perete a cablului, am sa trec pe la Xulescu sa vad ce mai face si am sa fac un film care am sa il pun sa vezi cam cum functioneaza :weedman:dapa cum am mai zis functioneaza dar nu pe toti peretii,si nu prea mai am chef de reglade .insa pe zener nu am 3,9V (am 3,3V) Link spre comentariu
GigiZ Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Iata am revenit cu montajul schemei din prima pagina a acestui topic pentru a avea o idee cam cum arata,carcasa e de la un radiofm jumatate din bobina este in interiorul carcasei,firul de cupru are fi 0.6mm cred si puteti pune intre 8-10 spire, aici puteti experimenta singuri.Spor la treaba!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 eu am renuntat ! am experimentat si montajul asta si un montaj din conex club cu TLC271 si nu detecteaza nimic in beton.daca firele nu sunt in beton le gaseste de la 30 cm in schimb la 3 cm in beton nu mai gaseste nimic, asa ca am zis ca e mai bine sa renunt. am cumparat unul cu acelasi principiu de detectie dar si asat e lafel de "insensibil" Link spre comentariu
GigiZ Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 trebuie avut in vedere ca nu scrie pe schema ca e profesional si daca e sa il luam la bani marunti eu zic ca destul de bun avand in vedere ca detecteaza campul electromagnetic provenit de la cablul din perete care poate varia in funtie de adancimea in ciment (sau stiu eu ce...) si fi-ul conductorului...,poate data viitoare am sa pun un video pe youtube, montajul de mai sus este la un electrician , pana la urma urmei nu e conceput sa detecteze nici la jumatate de metru in pamant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum