Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de faza intrerupta

Postări Recomandate

va rog !!!am nevoie urgent de un detector de faza intrerupta.adica pentru a nu mai sparge tot peretele sa vad unde este conductorul intrerupt,vreau sa fac un detector de prezenta tensiune prin perete (pentru nul inversez firele) de la tablou pana in zona unde nu mai trece tensiunea .am gasit ceva in Conex Club dar nu stiu daca este util :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

10

• GigiZ

4

• Dr.L

3

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

nu poti sa inlocuiesti din prima firele suspecte? ca unl dintre ele trebuie schimbat oricumdaca e bagat in tub,nu e nevoie sa spargi peretele,il tragi din doza afara-acum depinde despre ce este vorba

Link spre comentariu

ar fi perfect daca asa gasi unu gat facut .in ConexClub am gasit doar o sch ccu un Tlc si un indicator de nivel.tot pentru la servici imi trabuie si mie .am sa caut pe la toate mag.dar cred ca pe aici este mult mai scump .

Link spre comentariu

si pe la magazinele de constuctii era ceva semanator,de la bosh parca,sa gasesct fierul din perete,cuie etcpoti incerca sa cauti pe acolo(prin magazine de constructii=practiker,brico-store etc)

Link spre comentariu

si pe la magazinele de constuctii era ceva semanator,de la bosh parca,sa gasesct fierul din perete,cuie etc poti incerca sa cauti pe acolo(prin magazine de constructii=practiker,brico-store etc)

in pitesti nu sa auzit nici de fratele mai mic a lu' practiker
Link spre comentariu

am vazut la un tip ceva super dar nu a vrut sa imi dea schema .chiar nu are nimeni o sch de asa ceva .cea din Conex nr 4 pe 2005 ar fi buna sau tre sa ai un consumator pe cele doua fire

Link spre comentariu

nu e si metro p-acolo? o sectiune de constructii trebuie sa aiba...poti incerca sa deconcetezi firele de la consumatori(la ambele capete) si sa faci un amp pe am-sa injectezi semnalul si cu un radio sa cauti intrerupereasau poti sa iei trenul pana aici si sa pierzi o zi cautand un detector

Link spre comentariu

nu e si metro p-acolo? o sectiune de constructii trebuie sa aiba... poti incerca sa deconcetezi firele de la consumatori(la ambele capete) si sa faci un amp pe am-sa injectezi semnalul si cu un radio sa cauti intreruperea sau poti sa iei trenul pana aici si sa pierzi o zi cautand un detector

uitasem de metro .metoda nu este buna trebuie ceva mai practic.maine caut poate si la metro.Stie cineva un echivalent pentru TLC271(ceva mai usor de gasit si pe la mine la "tara")
Link spre comentariu

Am fost intr-o situatie similara, adica s-a intrerupt faza de pe circuitul de iluminat (cu 2 becuri) de la intrerupator. Nu am avut chef sa caut unde era intrerupt si mi-am rerutat firele din doza, astfel aveam doar o singura pozitie la intrerupator. Scuze daca sunt offtopic, dar daca esti intr-o situatie similara poti sa iei in calcul si aceasta varianta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salutare natiune,Solutia mea este simpla si mai mult de atat nici nu cred ca pot sa-ti ofer , practic este o schema de la o firma cu prestigiu destul de serios si ai si cablajul din partea mea, deci concluzie bagate la treaba sau da-i altcuiva de treaba.Ca sa intelegi de ce arata asa cablajul ei bine eu l-am facut pentru cineva care avea nevoie de un astfel de dispozitiv si trebuia sa arate si binisor asa ca l-am pus intr-o carcasa de aprinzator electric , pt aragaz, care se gaseste in bazar, in final nu a aratat cum m-am asteptat dar important e ca a functionat deci ca o concluzie la cum functioneaza circuitul -e satisfacator.Multa bafta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am realizat detectorul.functioneaza cand il apropii de fire (de suprafata) dar nu gaseste nik in beton .am reglat sensibilitatea dar cand dau la max. LED-ul ramane aprins. toate piesele sunt noi si rez. au exact valoarea din schema .ce are????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări