cnc_step Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 (editat) Zilele astea am inceput un nou poiect, cu ce mai aveam prin stocul meu interminabil Voi face un router cu dimnsiunea de 1840/1100/180mm. Asta a iesit din ce aveam prin stoc. Piesele folosite vor fi numai premium, adica foarte mult Rexroth Bosch (axe, suruburi cu bile), Hiwin (sine cu patine cu role (nu cu bile) de inalta precizie)), profile Heavy unde trebuie, etc. Motorul de frezare dupa cum se vede este un Giordano de 2,2kw, invertorul va fi un Emerson, iar controllerul va fi un AXBB-E ETH. Motoarele de actionare vor fi niste Hibride Danaher Motion (Porterscap), adica pe romaneste, niste Pwer-Pac (alea care le mai trimit astia prin spatiu). In functie de cum ma misc, intr-o saptamana ar trebui sa fie gata, hai 2-3 ca sa fie bine. As putea sa-i pun un ATC, dar parca nu-mi vine. Dupa ce-l termin va fi disponibil pentru cine va vrea ceva de soi, si apoi am in cap un proiect de agregat de termoformare, si un laser. Mai vedem Editat Iunie 6, 2019 de cnc_step 1 Link spre comentariu
cnc_step Postat Iunie 19, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2019 Update, 90% este gata, mai am electronica sa o pun, blatul de masa, niste profile stanga-dreapta de 80/40 pentru stabilizare, toate matele au fost trase. Nu am crezut ca un metru de cablu costa 85lei fara tva (20E). Dar de, cand vrei olflex de caltate, dai. Pi axe Rexroth Bosch, trebuie sa pui si cabluri de soi. Dupa acea va fi disponibil pentru interesati, vreau sa ma apuc de un proiect mai mic, ca m-am saturat deocamdata de mastodonti. 1 Link spre comentariu
cnc_step Postat Iunie 21, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2019 Si gata 100%. Bine, minus o zecimala ca mai am sa montez doar driverele. Daca este cineva interesat, este disponibil pentru a elibera locatia sa ma apuc de un nou proiect. Link spre comentariu
cnc_step Postat Iulie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2019 Si primul test: Sursa de alimentare este o sursa de test de 24v, dar in final va fi alimentat cu 60v (pentru viteza si toate cele). In 2-5zile va fi de final, si va fi disponibil, pentru a elibera zona si a incepe un nou proiect.. 1 Link spre comentariu
cnc_step Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 (editat) Si finalul. Am facut si cateva lucrari de proba in materiale compozite si aluminiu. Motorul de frezare este Giordano Colombo, are 2,2Kw/220v/ER25 in bot, 18000rpm/300Hz, special pentru lemn, compozite si neferoase (aluminiu in special). Convertizorul de frecventa este un Emerson C200 monofazic de 2,2Kw, achizitionat de la Cit, etc. Ventilatorul de racire pentru motorul de frezare are turatia de 14000rpm/48v, la o capacitate de 300mc aer/min (o poala de bani a costat). Este un ventilator industrial profesional pe rulmenti de viteza. Deci acum va putea functiona motorul de frezare si la turatii mici timp indelugat, ca racirea va fi asigurata din plin. Disponibil pentru interesati cu un mesaj privat, sau tel: 0786666999. Pregatesc terenul pentru o noua lucrare. Editat August 13, 2019 de cnc_step Link spre comentariu
cnc_step Postat August 25, 2019 Autor Partajează Postat August 25, 2019 (editat) Si un test in Aluminiu seria 7000. O debitare de 4,5mm adancime. Se plimba ca prin cascaval. Aici este cu freza cu 2 dinti de 6mmdiametru, adancime de 1,5mm (pass depth) si cu 20mm/sec feed rate/18000rpm.. Dar si la 5mm pass depth tot la fel alearga. Este bine ca nu vibreaza niciun pic, datron, nu gluma De fapt se poate vedea ca placa de aluminiu practic este prinsa mai bine in stanga. In dreapta foarte slab prinsa, si nu fuge de loc. Editat August 25, 2019 de cnc_step 1 Link spre comentariu
cnc_step Postat August 28, 2019 Autor Partajează Postat August 28, 2019 Si inca un pic de munca: https://youtu.be/K0SWU-QB4tE Link spre comentariu
cnc_step Postat August 30, 2019 Autor Partajează Postat August 30, 2019 (editat) Astazi am avut timp si l-am bagat putin in lucru ca un adult Adica am vrut sa vad cat de bine este construit si inchegat, si am pus o freza de 16mm diametru, (este in poza cutia) ca sa frezez o placa de aluminiu 7075 pe lungimea de 1200mm si grosimea de 10mm. Adica sa tai din ea pe lungime 12mm. Am reglat sa taie dintr-o bucata, adica pass depth 10mm, feed rate 12,5mm, stepover 13mm, plunge rate 10mm. Si pot sa spun ca am ramas ca la cinema. Zici ca e datron, un pic mai evoluat. Nu mi-a venit sa cred cum se comporta, adica moneda de 50bani nu a cazut, iar zgomotul foarte mic. Si a taiat perfect, fara sa mai fie nevoie sa finisez. Si un sac de span, noroc ca-si face treaba nenea Kirby Editat August 30, 2019 de cnc_step Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2019 (editat) Topicul asta a ajuns la final, ma voi apuca de noi proiecte, si voi deschide noi subiecte. Deci pentru cine este interesat, este de vanzare, intre 6000E si 8000E, depinde de starea mea de spirit in ziua negocierii. - ps. - inclus un set de pensete ER25 Fahrion precision (o poala de bani) Editat Septembrie 6, 2019 de cnc_step Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Sold out!! Incepem un nou proiect. Link spre comentariu
cnc_step Postat Septembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Incepem un nou proiect, cu niste ATC-uri In jurul lor, voi vedea ce pot sa incropesc mai de soi. Dar intr-un alt topic pe care il voi deschide separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum