validae Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Uite ce semnal aveam la ultimul invertor reparat Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 Mulțumesc, la mine in parte superioara, este ascuțită,....am mai avut invertoare la reparat, dar nu am făcut niciodată poze, nu-mi place cum arata nici forma semnalului,... este o problema și pe comanda IGBT-urilor. Sper să găsesc de unde vine defectul, aparatul a fost desfăcut înainte de a ajunge la mine, se vad urme de lipituri la doua rezistente smd, in partea de comanda. L-am întrebat pe proprietar și mi-a zis că este cumpărat de nou și nu a mai fost la reparat, ... l-a desfăcut el după ce a cazut....! Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 ... am ajuns aici : Maine fac proba cu electrod...! Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 Nu era mai interesant cu oscul pe iesire? Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 Acum 6 minute, dumitrumy a spus: Nu era mai interesant cu oscul pe iesire? Oscilograma este făcută înainte de a monta IGBT-urile, este direct in grila !!! O să-l pun mâine și pe ieșire. Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 20, 2022 Partajează Postat August 20, 2022 Invertorul functioneaza ok, am topit cativa electrozi si se comporta bine. Multumesc la toti si sa aveti spor in toate ! ...pun si pentru dl. Mitica oscilogramele de pe iesire : cu sonda pe " x 10 " prima : 5v/div, 50uS a doua : 5v/div, 0,1mS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum