mircea65 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 (editat) Am ac.tv cu sasiu lp69g, dupa ce am reparat sursa am cele 2 tens. 15 respectiv 5v, iar tv-ul imi arata OSD, schimba programele, puteam cauta posturile, insa nu era rastru cu purici si nu gasea niciun post.L-am lasat deoparte, iar a doua zi aveam doar ecran albicios, fara OSD. Dupa verificari mai amanuntite, am 3,3v 2,5v, 1,8v, insa lipseste cea de 12v pt sunet si 5v pt. tuner, care se obt. tot din 12v-integratul ce produce ac. tens. este MP1583DN. Pana aici este de inteles neavand 12v manifestarile din prima zi sunt normale-intrebarea mea este de ce nu mai am OSD si tv-ul reactioneaza doar la ON-OFF, si daca defectarea lui MP1583DN, poate influenta felul in care a functionat in prima zi. multumesc. cu stima! Editat Iunie 6, 2019 de mircea65 Link spre comentariu
mircea65 Postat Iunie 10, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2019 Buna dimineata, siguranta arsa pe T-con. cu stima! Link spre comentariu
titelus42 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Buna seara! Acelasi tip de tv am avut si eu mc1583 defect,scurt pe bara de 12v Defect finalul sunet YDA 138E Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum