FLORIN IORDACHE Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Buna seara , Am si eu o mica intrebare la dvs daca stie careva,cum se trece de pasul urmator...daca nu mai sti nr....de tel.....pe care l-ai trecut la contul yahoo mail ? Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ff fff mult ! Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Daca nu-ti cunosti numarul de telefon fie nu e contul tau, fie e facut "la misto" si nu ai nevoie de el. Nici adresa de email alternativa nu ai asociat la contul ala ? Nici raspunsul la intrebarile de securitate nu le mai stii ? Ca banuiesc faptul ca nici pomeneala sa mai stii parola sau ai activat autentificarea in doi pasi. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) Va salut domnule @ modoran ! Da,adevarul acesta este ca nu prea am folositaceasta adresa de e-mail . Va spun ca, cand incerc sa intru pe e-mail....imi apare asta : Dar asa cum v-am mai spus si mai sus, nu mai am acest nr..... de tel...de 2-3 ani...si din pacate nici nu il mai stiu asa de bine.... Deci de aceia v-am intrebat pe dvs....ca poate dvs stiti vreo metoda de recuperare ! Va multumesc pentru raspuns ! Editat Iunie 5, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) Dacă nu mai cunoşti numărul asociat adresei de mail, nu ai cum să mai recuperezi contul decât dacă mai aveai şi un alt cont de mail asociat cu acela, ca rezervă pentru recuperare.Eu de exemplu, am pus ca metodă de recuperare telefonul mobil, dar ca alternativă şi mail-ul soţiei.Telefonul oricum nu-l mai schimb decât poate dacă plec din ţară, lucru foarte improbabil...oricum e portat din Telekom şi-l voi porta şi dacă mă mut din reţeaua actuală. Dacă te străduieşti, poţi afla acel număr de la prieteni sau cunoştinţe care îl pot avea încă pe terminale la care au renunţat din motive de uzură morală şi nu şi-au şters agenda proprie.Ştiut fiind că toate telefoanele pot reţine numere şi pe memoria proprie, dar şi pe cartelă.Eu mai copiez unele numere de pe SIM şi pe telefon în caz de defectare a cartelei... Editat Iunie 5, 2019 de validae Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) Va salut domnule,validae ! Da asta stiam si eu,adica ca daca mai aveam un alt cont de mail asociat cu acela ! Acum asta e,nu am ce sa mai fac,daca nu se poate, nu se poate ! O seara minunata va doresc ! Va multumesc pentru raspunsul oferit si pentru editare ! Editat Iunie 5, 2019 de FLORIN IORDACHE validae, nu valadae.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum