Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare semnal la o telecomanda

TibiBzg

Postări Recomandate

Salutare! Titlul nu cred ca este cel mai bine exprimat.

Ideea este ca mi am luat niste leduri pe pozitie, RGB, comandate printr o telecomanda dar pot comanda ledurile de la maxim 1 metru in fata masinii. Si as vrea sa le pot controla din masina cu telecomanda. Ceva idei cum as putea sa amplific puterea semnalului?

Ledurile: 
https://s.click.aliexpress.com/e/wdcooQc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TibiBzg

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema e că oglinda farurilor şi tabla ce înconjoară lămpile ecranează semnalul infraroşu dat de telecomandă.Cel puţin, din ce am văzut pe site, trebuie să comanzi fiecare bec pe rând, telecomanda nu le poate comanda simultan.Deci singura şansă de a face ce vrei, e să scoţi senzorii IR din lămpi şi să-i bagi în habitaclu, cu nişte cabluri ecranate cu trei fire.Dar atunci nu vei mai putea să le comanzi din exterior, decât dacă poziţionezi senzorii undeva pe bord, astfel încât să ,,vadă,, şi afară.....cam complicat, plus că jucăriile astea sunt ilegale în România, conform Codului Rutier.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Problema e că oglinda farurilor şi tabla ce înconjoară lămpile ecranează semnalul infraroşu dat de telecomandă.Cel puţin, din ce am văzut pe site, trebuie să comanzi fiecare bec pe rând, telecomanda nu le poate comanda simultan.Deci singura şansă de a face ce vrei, e să scoţi senzorii IR din lămpi şi să-i bagi în habitaclu, cu nişte cabluri ecranate cu trei fire.Dar atunci nu vei mai putea să le comanzi din exterior, decât dacă poziţionezi senzorii undeva pe bord, astfel încât să ,,vadă,, şi afară.....cam complicat, plus că jucăriile astea sunt ilegale în România, conform Codului Rutier.

Da, asa este, initial m am gandit sa trag senzorii in interior, dar prea multe fire pentru 2 becuri....

Cat despre oglinda farului am scapat-o din vedere si aveti dreptate.

Da, stiu ca sunt ilegale, dar le-am pus doar ca au fost ieftine si eram curios.

Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări