Vizitator Soundcris Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 compus din e15-350 bm-d450 :weedman:astept critici sau pareri :partyman: Link spre comentariu
crexy Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 salutarata bine incintele , pune un cablu mai gros , ala e pentru puteri mici . Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 ala e pentru proba stail linistit ca pun dinala de 220 de 2,5:D :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 toata lumea se abtine inseamna ca e jalnic sistemul meu :( :smt090 :smt089 :smt088 :smt087 :smt086 :smt085 Link spre comentariu
mișa Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 toata lumea se abtine inseamna ca e jalnic sistemul meu :( :smt090 :smt089 :smt088 :smt087 :smt086 :smt085HEI! Ai facut o chestie! E bine! Sper ca suna asa cum arata. Nu te supara ca nu ai foarte mari aprecieri pentru ca toata lumea - inclusiv - chinezii imbraca boxele in material de mocheta. Daca vrei sa iesi in evidenta cu ceva, trebuie sa folosesti alt material in imbracarea boxelor. Foarte putini oameni aud cum suna, majoritatea observa doar cum arata - si asta se datoreaza faptului ca nu au pregatirea necesara. Adica nu stiu NIMIC despre cum trebuie sa sune o boxa. Bine ca mi-am amintit: TU STII? Daca sti, te rog pune pe PM schema filtreor care le-ai folosit. Daca nu ai folosit filtre ai gresit. Daca vrei te pot ajuta.Misa cu S de la Sarpe - discutam pe PM Link spre comentariu
Blind Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Sau discutati aici, ca nu se supara nimeni si mai invatam si ceilalti cate ceva :yawinkle: PS: La faza cu mocheta Misa are dreptate, insa niste boxe de dimensiunile si forma aia nu ar arata bine in furnir/autocolant... Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 toata lumea se abtine inseamna ca e jalnic sistemul meu :( :smt090 :smt089 :smt088 :smt087 :smt086 :smt085arata bine bre - nu te smiorcai aici !cu RCF-ul ce ai facut ? nu il mai faci subwoofer ? misa la cat de tare suna E-urile alea ajutate de BM-D`uri .... cred ca (virgula) cei care le vor asculta vor fi atrasi si de sunet, nu numai de aspect Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 mai am si RCF ul dar intai sa le termin pe astea si statia si dup aia fac RCf ul subwoofer activ !!! mocheta mi-a mai ramas pentru subufer ca mi-o trimis nexus sa imi ajunga:Papropo poate are cineva niste rezistente de 4,4 omi si 5,2 omi sau ceva apropiat la Wataj mare stiu ca gasesc la magazin dar poate are cineva care le tine in praf:D Link spre comentariu
nr4 Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Daca nu ai folosit filtre ai gresit.Chiar as vrea sa stiu si eu: cum e mai bine sa utilizezi filtre pasive in boxe sau un Crossover? Link spre comentariu
George(sb) Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 e cam acelasi lucru daca le executi ca la carte, lucru care e cam dificil pentru cele pasive, dar totodata, au avantajul ca nu necesita cate un amplificator pe fiecare cale, si totodata mai au un dezavantaj se deterioreaza de la vibratii :smt005 ; eu sunt adeptul filtrelor active Link spre comentariu
Dj_Cc Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Salut. Eu zic ca e bine daca ai din ambele. Daca faci filtrele bine nu cred ca o sa se deterioreze de la vibratii. Mai mult sa ai grija la calitatea pieselor + ca dezavantajul filtrelor pasive este ca pierzi ceva din putere. Si in cazul daca nu le folosesti bine poti face mai mult rau la sistem decat bine. In cazul filtrelor active singurul dezavantaj eset numai ca fiecare banda trebuie sa aiba un amplificator separat. Link spre comentariu
stefanev Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 la puteri mari eu prefer doar filtre active pt ca bobinele sunt mari.in plus la filtre active ai marele avantaj de a seta frecventa de taiere, si parerea mea ca da o nota de profesionalism un crossover. Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Aveti MARE DREPTATE bnumai ca io nu pre am bani si acu io incep sa adun cam ce imi trebuie faza e ca io tre sa le fac sa pot functiona cu ele la diferite ocazii sonorizari sa pot investi in alte scule un amplif bun chiar 2 un mixer un suboofer ceva bun si asi face active;) numai ca acvu nu dispun de bani o sa fie sper io pana la anu;) :partyman: :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum