humulin Postat Decembrie 4 Partajează Postat Decembrie 4 Doresc eu: 897. Modul Audio 500 W, clasa D , mono. Alimentare simetrica 45 V-70 V. Mosfetii (2 buc) irfb31n20d arsi. Driver IRS2092S. Se da ca defect. Pret: 10 lei. Link spre comentariu
cmariuss Postat Decembrie 4 Autor Partajează Postat Decembrie 4 Ok. Nicio problema, merge la dl @humulin. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 6 Partajează Postat Decembrie 6 La 02.12.2024 la 13:14, Alic a spus: A ajuns si la mine. Multumesc!!! Abia acum am desfacut pachetul.... Multumesc pentru bonus!!!! Link spre comentariu
cmariuss Postat Decembrie 6 Autor Partajează Postat Decembrie 6 Cu mare placere. Mulțumesc si eu. Link spre comentariu
cmariuss Postat Decembrie 11 Autor Partajează Postat Decembrie 11 Se adauga: 898. Tv Sony Trinitron KV-29XL71K 130W, 20 ani vechime. Greutate: 48 Kg. Din aceasta cauza se ridica personal din Sf Gheorghe (CV), stau la 100m de gara CF. Nu am telecomanda. Pret: 100 lei. Link spre comentariu
cmariuss Postat Decembrie 12 Autor Partajează Postat Decembrie 12 (editat) Se adauga: 899. Amplificator 2 x 15 W ElectroMures AS15201. Functional, testat pe toate intrarile. Potentiometri de volum sunt buni, nu se aude pocnituri, fosnet in difuzoare. Potentiometri Ton (100K lin) sunt blocati (vaselina uscata), trebuia inlocuiti, dar nu am avut la fel. Butonul potentiometrului de Inalte e rupt. Estetic arata bine pentru varsta lui. Se observa ca au fost schimbati cativa condensatori electrolitici. Transformatorul cam bazaie. Butonul de plastic Phono lipseste. Masca frontala fara zgarieturi, litere sterse, are o crapatura dedesupt, se vede in poze. Pret: 125 lei. https://postimg.cc/gallery/F7DxJNB Editat Decembrie 12 de cmariuss Link spre comentariu
mcxc Postat Decembrie 12 Partajează Postat Decembrie 12 Buna seara, doresc eu amplificatorul de la ElectroMures. Cum doriti sa procedam? Link spre comentariu
mcxc Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă A sosit coletul. Multumesc pentru bonus !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum