Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KDLEX605

Postări Recomandate

fara suparare,dar eu cand primesc un tv in ,,custodie,, ma asigur ca nu e spart,asta e destul de usor pentru un ochi bun,daca nu te tin ochii bagi o lanterna in display si te uiti atent si tot vezi ,daca nu ai lanterna, apesi usor cu varfurile degetelor pe el si ies in evidenta crapaturile,chiar se extind,nu tin minte sa fi luat vre-un tv la reparat si sa constat ca e displayul spart,dv aveti noroc ca ,,,,,,,,,clientul nu v-a acuzat ca l-ati spart ,si eu am avut cazuri cand a venit cu el crapat si i-am demonstrat pe loc acest lucru,oricum sant multi ce le culeg de la ,tepari,de la cunostiinte drept cadou,sau de la ghena,si nu multi stiu cum sa verifice starea displayului

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

9

• Alextv

7

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Eu in aceasta cauza dau vina pe client si nu pe alti depanatori la care a fost dus tv-ul , clientul pune tv-ul pe bancheta din spate la masina cu display-ul in jos  , si acum spuneti voi ce se poate intimpla dac are ceva chei pe bancheta dupa cum sa intimplat la un vecin de-al meu:rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări