Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa si drosele

Aurel Iosif

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aurel Iosif

12

• carageae

4

Toate tensiunile sunt mici, sau sunt si tensiuni mari pe traful ala? Macar aprox, ce scrie pe electroliticele mari? Vad unul de 4700uF, celelalte sunt la tensiuni mari sau tot sub 63V?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

OK, multumesc. Posibil sa ma intereseze si droselele, dar as vrea sa stiu inductanta lor, macar aproximativa.

Daca e sarma groasa, aproape sigur sunt pt. tensiuni joase si curenti mari...daca au macar 10-15 mH, ma intereseaza!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 06.06.2019 la 15:36, carageae a spus:

Toate tensiunile sunt mici, sau sunt si tensiuni mari pe traful ala? Macar aprox, ce scrie pe electroliticele mari? Vad unul de 4700uF, celelalte sunt la tensiuni mari sau tot sub 63V?

Salut.  tensiunile in cc. sunt : 27v, 12v, 5v.

Link spre comentariu

OK, nu e pentru mine atunci....multumesc frumos!

Poate ar fi interesant traful, dar e prea mult "fier" acolo cu care eu nu am ce face...poate gaseste cineva ce a fost si o reconditioneaza ca atare...

Link spre comentariu

Daca va hotarati sa-l dezmembrati - desi e pacat de lucratura aia - il iau eu, dar nu mai devreme de 15 iulie, ca plec in concediu....insa daca vrea cineva ca atare sursa pana atunci, nu stati dupa mine...am o groaza de dracii pe aici, insa am vazut si eu ca traful e solid...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări