dacos Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Salutare, Încă nu îl am în mână, dar este vorba despre un proiector românesc de la uzina Tehnometal. Cel pe care îl voi primi pentru resuscitat înțeleg că nu are bec și se încingea tare în timpul funcționării, motiv pentru care s-a topit pe alocuri. Am găsit instrucțiunile pe net și se specifică: 1. Trebuie făcută pauză în funcționare, deci era știut că nu trebuie abuzat de el; 2. Becul este auto 12v/15w, cu soclu tip baionetă. Bănuiesc că seamănă cu cel folosit la semnalizare. Doar că de 15w nu se găsește așa ușor. Cel mai la îndemână sunt de 10W și de 21W (PY21W semnalizare). În caz că cineva a folosit bec de 21W, a grăbit topirea carcasei. Cine a folosit așa ceva, poate spune cu ce tip de bec era echipa din fabrică? Și cu ce se înlocuia? 1. Format clasic: 2. Pentru scuter: Cel pentru scuter are răcire mai bună, dar nu îmi dau seama dacă poziția filamentului influențează focalizarea. Editat Iunie 4, 2019 de dacos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum